INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Spaniolii redeschid „telenovela Mbappe”: „A anunțat deja conducerea clubului”

Kylian Mbappe // foto: Imago Images
Kylian Mbappe // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 31 martie 2023 12:52 / Actualizat vineri, 31 martie 2023 13:19

Kylian Mbappe (24 de ani) va ajunge la Real Madrid în vara lui 2024, scrie cotidianul Diario AS în deschiderea site-ului. Atacantul francez ar fi comunicat deja conducerii lui Real dorința de a îmbrăca tricoul „blanco”.

Spaniolii redeschid „telenovela Mbappe”, care părea că s-a încheiat în vara lui 2022, atunci când atacantul francez a semnat prelungirea contractului cu PSG.

Kylian Mbappe i-ar fi anunțat pe conducătorii lui Real Madrid că dorește să semneze cu clubul „blanco”, scenariu care ar urma să se îndeplinească în 2024, potrivit Diario AS

Alte bătăi de cap pentru Rapid » Doi foști jucători au câștigat recursul, iar clubul e chemat iar în judecată
RAPID
Alte bătăi de cap pentru Rapid » Doi foști jucători au câștigat recursul, iar clubul e chemat iar în judecată

Spaniolii anunță: „Kylian Mbappe vrea să joace la Real Madrid”

Contractul actual dintre Mbappe și PSG se întinde până în vara lui 2024, existând și posibilitatea prelungirii cu un an, dacă Mbappe dorește asta sau dacă PSG câștigă Champions League. În acest sezon, parizienii au fost eliminați în optimi. Anul viitor vor ataca din nou cel mai important trofeu din fotbalul de club.

Ca Mbappe să ajungă la Real Madrid în vara lui 2023 ar trebui ca madrilenii să ajungă la un acord cu PSG privind transferul fotbalistului, scenariu imposibil având în vedere relațiile glaciale dintre cele două cluburi și suma colosală pe care spaniolii ar trebui să o pună la bătaie.

Așadar, pare mult mai fezabil ca Mbappe să semneze cu Real Madrid în vara lui 2024, din postura de fotbalist liber de contract. 

De altfel, în birourile celor de la Real Madrid există un consens: nu vor mai deschide discuții cu PSG pentru transferul francezului. Acesta va ajunge să îmbrace tricoul „blanco” doar ca jucător liber de contract.

În cazul în care ar semna cu Real Madrid, principala misiune a lui Mbappe va fi să îi recâștige pe fanii „blanco”, lăsați cu buza umflată după ce francezul a întors spatele Realului vara trecută, preferând să semneze prelungirea contractului cu PSG. 

Admirat până atunci de fanii madrileni, Mbappe a ajuns să fie ocărât de aceștia.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Au demis selecționerul după 7-0 în preliminarii. Care este motivul

Victor Osimhen, nigerianul devenit erou la Napoli: „Cel mai frumos gol va fi cel cu care câștigă Napoli scudetto”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează