INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Mbappe, șocat de șeful lui PSG: „E înfricoșător! Ce înseamnă asta?!”

Kylian Mbappe
Kylian Mbappe

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2021 21:28 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 21:33

Kylian Mbappe (22 de ani) a decis să ofere publicului și varianta sa, după ce PSG a refuzat să-l vândă în vară la Real Madrid. Apar noi crâmpeie din interviul superstarului francez, care va fi redat în integralitate marți.

„E înfricoșător când președintele tău spune: «Kylian nu va pleca niciodată liber de contract!». Când am auzit asta, mi-a fost foarte greu să accept și mi-am spus mie însumi: «Dar ce o să se întâmple atunci?!»”, a spus Mbappe pentru RMC, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Din informațiile Marca, PSG îi va face o a 3-a ofertă de prelungire lui Mbappe. Ultima, care-i asigura lui Kylian 25 de milioane de euro pe sezon, a fost refuzată de fotbalist.

Parisul urmează să revină cu o propunere și mai avantajoasă, notează jurnaliștii spanioli, așteptând în sfârșit un răspuns favorabil din partea lui Kylian.

Mbappe mai are contract cu PSG până la finalul sezonului.

Kylian Mbappe, interviu incendiar, de două ore

Eventualul transfer al lui Kylian Mbappe la Real Madrid a fost unul dintre cele mai mediatizate subiecte ale verii în fotbalul internațional. Real Madrid a oferit o sumă uriașă pentru Mbappe, 180 de milioane de euro, în condițiile în care contractul acestuia cu PSG va expira în vara anului 2022. 

Chiar și așa, vicecampioana Franței a refuzat să dea curs propunerii venite din Spania, iar Mbappe rămâne la Paris cel puțin până la finalul sezonului viitor.

Kylian Mbappe, interviu incendiar: „PSG m-a făcut să mă simt ca un hoț”

La mai bine de o lună distanță de la încheierea perioadei de transferuri, Mbappe a rupt tăcerea, într-un interviu acordat fostului fotbalist francez Jerome Rothen (43 de ani), care moderează o emisiune la postul radio RMC, intitulată „Rothen se aprinde”.

„Am cerut să plec pentru că din momentul în care am decis să nu semnez prelungirea, am vrut ca PSG să primească o sumă de transfer pentru a aduce un înlocuitor de calitate. PSG este un club care mi-a oferit multe, am fost mereu fericit aici și încă sunt. 

Mi-am anunțat dorința de a pleca devreme, am vrut ca toți să acționăm matur, să ne strângem mâna. În final le-am spus că dacă nu vor să plec, voi rămâne.

Lumea a spus că am refuzat 6 sau 7 oferte de prelungire a contractului, că nu am mai vrut să vorbesc cu Leonardo (n.r. - directorul sportiv), asta nu este adevărat. Am spus că vreau să plec și am făcut-o suficient de devreme. 

Nu mi-a plăcut faptul că au spus «Vrea să plece în ultima săptămână a lunii august». Este greșit, m-au făcut să mă simt ca un hoț. I-am informat de dorința mea devreme, la finalul lunii iulie”, a spus Mbappe.

Interviul-eveniment cu Mbappe, care va dura două ore, va fi difuzat marți, 5 octombrie, începând cu ora 19:00, ora României (18:00, ora locală).

În acest început de sezon, Kylian Mbappe a înscris 4 goluri și a oferit 5 pase decisive în 11 meciuri.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Atac rasist la liderul din Serie A » „Vino aici și spune-mi «maimuță», spune-mi-o în față!”

Guardiola, furios pe arbitru: „Asta se întâmplă pe Anfield. La fel ca pe Old Trafford”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
cky33
cky33  •  05 Octombrie 2021, 11:20
Postat de Macaron Von Backen pe 05 Octombrie 2021, 09:11

Doar pentru oameni fara "coloana" exista oferta de nerefuzat. Cu bani ce ii are pana acuma traieste 100 de vieti in lux, dar avem doar 1***

era o trimitere deloc subtila la Godfather :P

190874602502980
Macaron Von Backen  •  05 Octombrie 2021, 09:11
Postat de cky33 pe 04 Octombrie 2021, 23:34

Eu cred ca lui Mbappe i se va face o oferta ce nu poate fi refuzată.

Doar pentru oameni fara "coloana" exista oferta de nerefuzat. Cu bani ce ii are pana acuma traieste 100 de vieti in lux, dar avem doar 1***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

amadeus2021
amadeus2021  •  05 Octombrie 2021, 07:08

Iosif., popa_basca, nelu.faget sunt variante ale aceluiași individ sinistru. Își da like uri singur. Penibil.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează