INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

La ce sumă uriașă a renunțat Kylian Mbappe în vară pentru a fi reintegrat în lotul lui PSG, după ce ratase tot presezonul

Kylian Mbappe, foto: Guliver/gettyimages
Kylian Mbappe, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 17 noiembrie 2023 12:55 / Actualizat vineri, 17 noiembrie 2023 14:10

RMC Sport a dezvăluit că PSG îi datora lui Kylian Mbappe banii din primele de obiectiv și de la alte bonusuri. Atacantul campioanei Franței a făcut acest gest pentru a dovedi că nu-l interesează foarte tare capitolul financiar pentru a-și prelungi acordul scadent în 2024.

Ies la iveală noi detalii din telenovela Kylian Mbappe și tot foiletonul declarațiilor și discuțiilor purtate de atacantul francez cu conducerea lui Paris St. Germain. Postul de radio RMC Sport a aflat că vicecampionul mondial la ediția Qatar 2022 ar fi renunțat la o datorie importantă pe care gruparea pariziană o avea față de el. 

Acum 3 ani juca pentru Dinamo, joi a debutat în naționala Spaniei: „Nu am cuvinte să exprim ce simt”
SPANIA
Acum 3 ani juca pentru Dinamo, joi a debutat în naționala Spaniei: „Nu am cuvinte să exprim ce simt”

Conform sursei citate, e vorba despre 80 de milioane de euro, reprezentând prime de obiectiv și alte bonusuri legate de performanțele personale din sezonul trecut. A fost condiția impusă lui KM7 pentru a fi reintegrat în lotul spaniolului Luis Enrique, care avea nevoie de el ca de aer.

Kylian Mbappe a căzut de acord cu Nasser Al-Khelaifi

Refuzul său de a rămâne în capitala Franței, după scadența din iulie 2024, i-a determinat pe șefii clubului să-l scoată din lot. 

Kylian a ratat toată pregătirea și meciurile amicale din presezon (inclusiv turul asiatic) și runda de debut a noii stagiuni în Ligue 1, PSG - Lorient 0-0. Acordul, stabilit cu președintele Nasser Al-Khelaifi, i-a permis să revină la deplasarea cu Toulouse (2-1), spre satisfacția lui „Lucho". 

1gol pe meci este media reușitelor lui Kylian Mbappe din acest sezon. La PSG a marcat de 15 ori și a oferit un assist în 15 partide

Reușitele lui KM7 au demonstrat că prezența lui în teren este indispensabilă, el influențând în Ligue 1 14 goluri în 11 meciuri jucate în acest sezon. Plus alte două goluri în patru apariții în Champions League.Tot vicecampionul mondial de anul trecut a fost decisiv și la echipa națională: "dublă" cu Țările de Jos (21).

Cred că poate ajuta echipa mai mult, în alte moduri. Mai întâi o să vorbesc cu el față în față, n-o voi face în media. Îl consider unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lumii, nu există dubii aici, dar am vrea să facă chiar mai mult.

- Luis Enrique, antrenor PSG, după hattrickul lui Mbappe cu Reims (3-0)

VIDEO Euro 2024 - Calificări » Match Preview Israel - România

Citește și

Gest scandalos făcut de un jucător al lui PSG în partida Argentina - Uruguay 0-2 de pe Bombonera
PRELIMINARII CM 2026
Gest scandalos făcut de un jucător al lui PSG în partida Argentina - Uruguay 0-2 de pe Bombonera
FIFA a încheiat un contract comercial cu un gigant petrolier saudit până în 2034! Ce sumă va primi anual forul mondial
FIFA
FIFA a încheiat un contract comercial cu un gigant petrolier saudit până în 2034! Ce sumă va primi anual forul mondial

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează