CAMPIONATE  ·  LA LIGA

LA LIGA. Circ la Valencia: reconfirmat de directorul sportiv, antrenorul a fost concediat de patron!

Albert Celades a fost concediat de Valencia // Sursă foto: Getty
Albert Celades a fost concediat de Valencia // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat marti, 30 iunie 2020 14:40 / Actualizat marti, 30 iunie 2020 14:43

Albert Celades (44 de ani) a fost zece luni antrenorul lui Valencia. Luni la prânz, tehnicianului i s-a spus că rămâne la echipă. Seara, adio! 

Venit toamna trecută la Valencia, pe 11 septembrie, în locul lui Marcelino, destituit surprinzător de patronul Peter Lim, Albert Celades a rezistat doar zece luni pe „Mestalla", incluzând și cele 110 zile de pauză provocate de pandemie. 

Albert Celades, dat afară de Valencia

Efectiv, a lucrat șapte luni. Ultimele 13 meciuri au fost un dezastru pentru „lilieci": opt înfrângeri, trei egaluri și doar două victorii. Și totuși, luni la prânz, după 0-2 cu Villarreal, directorul sportiv Cesar Sanchez l-a reconfirmat pe Celades în fața întregii echipe. 

Seara, Lim a schimbat totul și l-a concediat pe tehnician. Enervat de această răsturnare de situație, Cesar Sanchez a anunțat că nu mai vine nici el la club. Șase etape, până la sfârșitul stagiunii, pe bancă va sta Voro, eternul interimar. Este a cincea oară când fostul stoper al Valenciei îi pregătește pe alb-negri după ce un antrenor e dat afară!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:Rămas fără avere, Columbeanu i-a lăsat mască pe toți. Gestul făcut de fostul milionar în văzul lumii, fără nicio rușine
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Fotbal, Cupa României
Csikszereda - UTA Arad
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
20:30 Baschet M
Spania - România
Digi 3
22:00 Fotbal, La Liga
Betis - Eibar
Digi 4, Telekom 4
Program TV complet
Liga 1