INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Exodul de la Barcelona » Spaniolii vor renunța la cel puțin 7 vedete

Barcelona ocupă prima poziție în La Liga // sursă foto: Guliver/gettyimages +36   FOTO
Barcelona ocupă prima poziție în La Liga // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2020 20:53

Barcelona se pregătește pentru o vară extrem de agitată. Liderul din La Liga a pus nu mai puțin de 7 fotbaliști pe lista de transferuri.

Concret, Nelson Semedo (26 de ani), Samuel Umtiti (26), Ivan Rakitic (32), Arturo Vidal (32), Junior Firpo (23), Carles Alena (22) și Rafinha Alcantara (27) sunt fotbaliștii la care catalanii par dispuși să renunțe: fie să îi vândă, fie să îi folosească drept monede de schimb pentru a aduce nume noi.

142.5 milioane de eurovalorează, cumulat, cei 7 fotbaliști considerați „dispensabili” de către Barcelona

Problemele financiare cauzate de pandemia de COVID-19 i-a provocat pe șefii Barcelonei să adopte o nouă strategie. Având un buget restrâns, spaniolii vor căuta să ofere mai mulți dintre jucătorii actuali la schimb pentru a realiza transferurile dorite.

Pe lângă fotbaliștii menționați mai sus, Barcelona va asculta și oferte pentru Philippe Coutinho (27), Ousmane Dembele (23), Antoine Griezmann (29) și Arthur (23), informează Sport.es.

Lautaro Martinez, principala țintă a Barcelonei

Marea dorință a Barcelonei este realizarea transferului atacantului lui Inter Milano, Lautaro Martinez (22). Echipa italiană așteaptă o sumă imensă în schimbul „vârfului” argentinian și nu pare dispusă să își slăbească pretențiile, astfel că Barcelona va încerca să introducă într-o eventuală afacere o parte dintre fotbaliștii considerați dispensabili.

Recent, Leo Messi, starul Barcelonei, l-a sunat pe Lautaro pentru a-l convinge să vină pe Camp Nou în următoarea perioadă de mercato.

GALERIE FOTO. Vedetele lui Real Madrid și Barcelona au fost testate pentru COVID-19

+32 FOTO

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre Barcelona:

Fost coleg cu Messi la Barcelona, Alex Song recunoaște: „Nu m-au interesat decât milioanele de euro”

Barcelona a pus ochii pe „următorul Dani Alves” » Înlocuitor pentru Nelson Semedo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close