INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

S-a încheiat seria fabuloasă a lui Inaki Williams » De ce a ratat primul meci după aproape 7 ani

Inaki Williams // FOTO: Imago
Inaki Williams // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 30 ianuarie 2023 10:26 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2023 16:10

Athletic Bilbao a pierdut pe terenul Celtei Vigo, 0-1, într-un meci din etapa a 19-a din La Liga. Partida a însemnat finalul recordului lui Inaki Williams, care a jucat în toate meciurile din campionat, din ultimii 7 ani.

Deși nu a evoluat pentru Athletic Bilbao, atacantul spaniol, care a ales să reprezinte Ghana la nivel de națională, a fost în centrul atenției la meciul disputat pe 29 ianuarie.

„Tătărușanu, ca o broască țestoasă”. Microbiștii și jurnaliștii n-au avut milă de român după 2-5 cu Sassuolo: cele mai tari glume
ITALIA
„Tătărușanu, ca o broască țestoasă”. Microbiștii și jurnaliștii n-au avut milă de român după 2-5 cu Sassuolo: cele mai tari glume

Inaki Williams, absent după 251 de meciuri

Vârful de 28 de ani nu a putut juca pentru formația antrenată de Ernesto Valverde, din cauza unor probleme la genunchi. 

Astfel, acesta a pus capăt unei serii incredibile. Inaki Williams avea 251 de partide consecutive jucate pentru Athletic Bilbao, cea mai lungă serie a unui fotbalist. El nu a ratat niciun meci al echipei sale, în campionat, începând cu 7 aprilie 2016, potrivit Marca

22 de partideare Inaki în acest sezon. Are 5 goluri și 3 pase gol. În total are 331 de minute jucate

Athletic Bilbao, înfrângere cu Celta Vigo

În luptă pentru locurile de cupe europene, Athletic Bilbao a pierdut pe Celtei, după un gol marcat în finalul meciului. Celta a reușit să înscrie chiar în minutul 1, dar golul lui Carles Perez a fost anulat pentru henț. 

Pe final, Iago Aspas a dat lovitura. Atacantul spaniol a punctat în minutul 71. Acesta a primit o pasă la 30 de metri de poarta adversă și a finalizat cu un șut de la 12 metri.

După 19 etape, bascii sunt pe locul 8 în La Liga, cu 26 de puncte. De partea cealaltă, Celta Vigo are 20 de puncte și este pe 16.

25.000.000 de euroe cota lui Inaki Williams, potrivit transfermarkt

Clasamentul din La Liga 

VIDEO Rezumatul meciului Celta Vigo - Athletic Bilbao

Citește și: 

Atac rasist în Franța: „Alexi Pitu se poate reprofila ca cerșetor profesionist”

Napoli decolează spre primul titlu după 33 de ani » Mourinho, înfrânt pe terenul liderului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
palominocreek
palominocreek  •  30 Ianuarie 2023, 16:07

Este de fapt atacantul spaniol care reprezintă Ghana.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  30 Ianuarie 2023, 14:38

mie imi pare rau de el ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează