INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

ATLETICO MADRID. Pauza cauzată de coronavirus produce victime » S-a accidentat o vedetă de 120.000.000 € din La Liga

Joao Felix e cel mai scump jucător din istoria lui Atletico Madrid // Sursă foto: Getty +36   FOTO
Joao Felix e cel mai scump jucător din istoria lui Atletico Madrid // Sursă foto: Getty

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2020 08:09

LA LIGA. Pauza cauzată de criza COVID-19 reprezintă o problemă pentru fotbaliști. Neobișnuiți cu un interval atât de lung fără activitate fizică intensă, aceștia sunt predispuși la accidentări. Este și cazul lui Joao Felix (20 de ani), starul lui Atletico Madrid. 

În timpul unei ședințe de pregătire, portughezul s-a accidentat la genunchiul stâng, suferind o întindere de ligamente. După primele estimări ale medicilor, Felix va lipsi de pe gazon cel puțin 3 săptămâni.

Joao Felix a fost transferat de Atletico Madrid vara trecută de la Benfica, pentru 126 de milioane de euro. Atacantul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor până acum, reușind doar 6 goluri și 3 pase decisive în 28 de partide oficiale pentru formația din capitala Spaniei.

ATLETICO MADRID. Pauza cauzată de coronavirus produce victime » S-a accidentat o vedetă de 120.000.000 € din La Liga

Joao Felix // Sursă foto: Getty

La Liga revine!

Pedro Sanchez, prim-ministrul Spaniei, a dat undă verde revenirii La Liga în săptămâna 8-14 iunie. Asta înseamnă că este extrem de posibil să vedem primul meci din campionatul Spaniei vineri, pe 12 iunie, exact cum își dorește președintele Ligii Spaniole de Fotbal, Javier Tebas.

„Spania a făcut ce trebuie și acum se deschid orizonturi noi pentru toată lumea”, a spus Sanchez. „A venit vremea să revenim la multe dintre activitățile de zi cu zi. Începând cu 8 iunie, La Liga se va întoarce”.

Clasament La Liga:

FOTO Fotbaliștii de la Barcelona și Real Madri, testați pentru COVID-19

+32 FOTO

Citește mai multe știri din La Liga:

Barcelona îl vinde pe Ousmane Dembele la preț de pandemie! Pierdere de 81 de milioane la transfer

Guardiola, geniu tactic încă de când era jucător! Cum l-a lăsat mască pe un puști la Barcelona: „Mă gândeam «Pot să vorbesc?»”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează