INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona îl vinde pe Ousmane Dembele la preț de pandemie! Pierdere de 81 de milioane la transfer

Ousmane Dembele (dreapta) a fost măcinat de accidentări în perioada petrecută la Barcelona // sursă foto: Guliver/gettyimages +36   FOTO
Ousmane Dembele (dreapta) a fost măcinat de accidentări în perioada petrecută la Barcelona // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2020 21:03

Barcelona l-a scos la vânzare pe Ousmane Dembele (23 de ani), extrema dreaptă franceză adusă de la Borussia Dortmund acum 3 ani.

Forțată de criza financiară provocată de pandemia de COVID-19, Barcelona se vede nevoită să renunțe la o parte dintre jucători. Salariul imens al lui Dembele, de peste 200.000 euro, precum și fragilitatea sa fizică au determinat oficialii liderului din LaLiga să îl pună pe francez pe lista de transferuri, informează Daily Mail.

Barcelona dorește să îl vândă pe Dembele, fotbalist în schimbul căruia a plătit 125 de milioane de euro în 2017, pentru o sumă de aproape 3 ori mai mică: 41 de milioane!

Doar 74 de apariții a bifat Dembele la Barcelona, în două sezoane și jumătate petrecute pe „Camp Nou”. Reușitele sale în acest timp sunt 19 goluri și 17 pase decisive. Accidentările dese, care l-au ținut pe bară pentru perioade îndelungate, nu i-au permis francezului să se impună în primul „11”, astfel că Barcelona va căuta să se despartă de Dembele. PSG ar fi una dintre echipele interesate de fotbalist.

56 de milioane de eurovalorează Dembele, potrivit Transfermarkt

GALERIE FOTO. Fotbaliștii de la Barcelona și Real Madrid au fost testați pentru COVID-19

+32 FOTO

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare

Citește mai multe știri despre La Liga:

Prim-ministrul Spaniei a anunțat data revenirii LaLiga! Derby chiar în prima etapă de la reluare

Guardiola, geniu tactic încă de când era jucător! Cum l-a lăsat mască pe un puști la Barcelona: „Mă gândeam «Pot să vorbesc?»”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close