INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona, pas greșit cu Levante, într-un „thriller” cu 6 goluri! Cum arată calculele pentru titlu acum

Frenkie de Jong vs Gonzalo Melero în Levante - Barcelona 3-3 // foto: Guliver/gettyimages
Frenkie de Jong vs Gonzalo Melero în Levante - Barcelona 3-3 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 mai 2021 08:15 / Actualizat miercuri, 12 mai 2021 08:17

Barcelona nu a putut să o învingă pe Levante în etapa 36 din La Liga. A fost 3-3 pe Estadi Ciutat de Valencia, iar șansele catalanilor la titlu se diminuează.

Barcelona a avut o primă repriză bună cu Levante. Messi a deschis scorul în minutul 25, cu o finalizare din cădere, din interiorul careului. În minutul 34, Pedri a făcut 2-0, îndeplinind o simplă formalitate după incursiunea lui Ousmane Dembele.

Levante, mai bună în repriza a doua

Pentru catalani a urmat o repriză secundă de coșmar. Cu un fotbal curajos, îndrăzneț, Levante a egalat în doar două minute, grație golurilor marcate de Melero (57) și Morales (59). Căpitanul Morales a înscris superb, din voleu, după un 1-2 cu Roger Marti.

Echilibrul pe tabelă s-a păstrat doar 5 minute, pentru că Ousmane Dembele a înscris în minutul 64, cu un șut în forță de la aproximativ 12 metri de poartă. Scorul nu a rămas așa, pentru că Sergio Leon a egalat la 3 în minutul 83, cu o deviere foarte frumoasă de lângă Gerard Pique.

Clasament La Liga: Barcelona, a treia șansă la titlu

Barcelona avea șansa de a urca pe primul loc, dar cu acest egal ajunge pe 2, cu 76 de puncte, unul sub Atletico Madrid și unul peste Real Madrid, însă rivalele din Madrid au un meci mai puțin jucat.

Pentru a câștiga titlul, Barcelona trebuie să câștige meciurile pe care le mai are de jucat (acasă cu Celta Vigo și în deplsare la Eibar), Atletico să nu obțină mai mult de 4 puncte din cele 3 etape rămase (Real Sociedad și Osasuna acasă, Valladolid în deplasare), iar Real Madrid să piardă cel puțin una dintre cele 3 partide pe care le mai are de jucat (cu Granada și Athletic Bilbao în deplasare și Villarreal acasă).

Mai multe știri din La Liga:

Jurnaliștii catalani au aflat: „Messi și președintele clubului au început negocierile”

Scandal uriaș în Spania » Zidane atacă arbitrul pentru marea controversă: „Sunt furios! A fluierat contra noastră!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
toss
toss  •  14 Mai 2021, 08:21

Barca va termina pe 4 anul acesta.

2528389220528911
Ionut Costache  •  12 Mai 2021, 16:02

Sansele au fost anulate inca din vara trecuta: a plecat Suarez degeaba si nu au intarit apararea deloc (desi luasera 8 de la Bayern). Or, nu poate Messi sa le faca singur pe toate... Degeaba da el goluri si pase de gol daca apararea le iroseste. Spre ex, cu Granada si Levante au fost in avantaj si nu au putut tine de scor. Cu toate punctele din cele 2 meciuri erau acum 80% campioni.

277708536361513
Cristi Sorin  •  12 Mai 2021, 10:22

Titlul s-a pierdut la inceputul sezonului atat pentru Barcelona cat si pentru Real Madrid

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close