INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Jurnaliștii catalani au aflat: „Messi și președintele clubului au început negocierile”

Articol de - Publicat marti, 11 mai 2021 15:29 / Actualizat marti, 11 mai 2021 16:39

Lionel Messi, 33 de ani, 17 în blaugrana, poate rămâne la Barcelona. „Și Leo, și tatăl lui sunt mulțumiți de oferta primită, dar mai sunt multe detalii de pus la punct”.

Vara trecută, înfuriat de situația confuză de la club și în conflict cu președintele de atunci, Josep Maria Bartomeu, a vrut să rupă totul și să plece. Dar nu a fost lăsat și, astăzi, la 33 de ani, pare că a uitat ce s-a întâmplat în 2020 și ar fi pregătit să continue, deși PSG și Man. City nu au abandonat încă acest plan.

Cotidianul Sport a aflat că Messi și Joan Laporta, noul președinte, au început negocierile. O veste bună pentru fanii Barçei: „Și Leo, și tatăl lui sunt mulțumiți de oferta primită". Totuși, completează jurnaliștii catalani, „mai sunt multe detalii de pus la punct".

Ce vrea Messi: contract pe viață și echipă pentru Champions League

Potrivit Sport, „Leo vrea un contract pe termen lung, care să-l pe viață de Barcelona, și după sfârșitul carierei". Mai dorește ceva, la fel de important: „O echipă capabilă să se lupte pentru trofeul Ligii Campionilor". Laporta trebuie întâi să vadă cât poate cheltui pentru a forma acea echipă hipercompetitivă.

670de goluri a marcat Leo Messi în 776 meciuri jucate în tricoul Barcelonei

35de trofee a cucerit argentinianul în 17 ani la echipa catalană

Citește și alte știri internaționale:

Sir Alex Ferguson povestește spaima trăită după hemoragia cerebrală: „Singur și terifiat, în tăcere”

Mircea Lucescu și-a schimbat tactica: nu mai aduce „brazilieni”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close