INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

LA LIGA // Scandalul din Spania continuă: Girona cere retrogradarea lui Valladolid, clubul lui Ronaldo, pe care îl acuză de implicare în blaturi!

Echipa patronată de Ronaldo riscă să retrogradeze din cauza scandalului meciurilor trucate, după ce Girona, căzută în Segunda, a depus o reclamaţie la federaţia spaniolă, cerând explicit această sancţiune şi menţinerea ei în elită // FOTO: Guliver/Getty Images
Echipa patronată de Ronaldo riscă să retrogradeze din cauza scandalului meciurilor trucate, după ce Girona, căzută în Segunda, a depus o reclamaţie la federaţia spaniolă, cerând explicit această sancţiune şi menţinerea ei în elită // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 13 iunie 2019 16:29

Girona, echipa căzută în La Liga 2, a depus o reclamaţie la Federaţia Spaniolă, după ce Carlos Aranda a mărturisit că "avea 7 jucători cumpăraţi în meciul pierdut cu Valencia".

Operaţiunea Oikos poate avea consecinţe grave asupra viitorului lui Valladolid. Echipa patronată de Ronaldo riscă să retrogradeze din cauza scandalului meciurilor trucate, după ce Girona, căzută în Segunda, a depus o reclamaţie la federaţia spaniolă, cerând explicit această sancţiune şi menţinerea ei în elită.

S-a deschis şi o anchetă contra lui Borja Fernandez şi Keko, după ce unul din capii arestaţi ai organizaţiei, Carlos Aranda, a mărturisit în faţa judecătorilor că "avea 7 jucători cumpăraţi la Valladolid în meciul cu Valencia, scor 0-2".

Vezi și: Detalii șocante din blatul Valladolid - Valencia: „Frate! Șapte jucători au fost cumpărați!” » Totul era regizat cu jucătorii gazdelor!

Suspendat pentru baraj

Un alt jucător implicat în blaturile pentru pariuri a recunoscut în Mundo Deportivo că partida Huesca - Nastic 0-1 din penultima etapă a sezonului 2017-2018 a fost aranjată.

Iñigo Lopez a admis şi că a primit bani ca să câştige, practică interzisă în Spania. Federaţia a acţionat urgent: l-a suspendat! Astfel că fundaşul de 36 de ani n-a putut juca miercuri seară la Deportivo, în turul semifinalei play-off-ului de promovare, 4-2 cu Malaga.

Vezi și: Najila Trindade, femeia care-l acuză de viol pe Neymar, denunţată pentru calomnie: „Poliţia e cumpărată sau nu? Ori am înnebunit eu?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
839680779446084
Nicolae Alin Neag  •  14 Iunie 2019, 05:38

Rade ciob de oala sparta.... Astia cu Atletico Madrid si Real mureau pe teren si ca Barcelona ***... Catalani de-ai lor...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează