INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO Imaginile cu arbitrul Lahoz și Casemiro au devenit virale: „O rușine pentru arbitrajul spaniol! D-asta nu i-a dat niciodată cartonaș roșu!”

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2022 12:06 / Actualizat marti, 17 mai 2022 12:55

Real Madrid a remizat cu Cadiz, 1-1, în penultima etapă din La Liga, iar un video de dinaintea partidei a devenit viral pe internet

Înaintea meciului, pe tunelul care duce pe teren, o persoană a filmat o discuție amicală între Casemiro, mijlocașul lui Real Madrid, și arbitrul Mateu Lahoz. 

Leo Messi și-a stabilit viitorul » Cumpără acțiuni la un club și va juca acolo
CARIERĂ
Leo Messi și-a stabilit viitorul » Cumpără acțiuni la un club și va juca acolo

VIDEO Momente incredibile între Mateu Lahoz și Casemiro

Cei doi au fost surprinși fiind extrem de prietenoși, discutând amical și râzând. Mai mult, brazilianul a fost filmat dându-i o palmă, în glumă lui Lahoz, peste față, apoi împingându-l, spre amuzamentul lui și al asistenților. 

Filmulețul a devenit viral pe internet, iar mulți fani au fost deranjați de apropierea dintre cei doi. 

Lahoz, criticat pentru prestația din Cadiz – Real Madrid

Centralul spaniol a fost atacat pentru modul în care arbitrat meciul. Acesta a fost acuzat de faptul că nu a dat penalty pentru Cadiz la ultima fază și că nici nu a revăzut faza.

Mai mult, Lahoz l-a iertat pe Hazard de o eliminare, după o intervenție dură la adresa Carlos Akapo, căruia i-a provocat o rană pe laba piciorului. Arbitrul i-a dat doar galben belgianului, iar după fază a fost surprins râzând cu acesta. 

Imaginile cu arbitrul Lahoz și Casemiro au devenit virale: „O rușine pentru arbitrajul spaniol! D-asta nu i-a dat niciodată cartonaș roșu!”
Așa arată piciorul lui Akapo, după intervenția lui Hazard

„Prietenia arbitrilor cu cei de la Madrid este o rușine! Distribuiți ca să vadă lumea de ce Casemiro nu a primit niciodată un cartonaș roșu direct”, a spus jurnalistul catalan Jordi Jota.

Mateu Lahoz, un arbitru aparte 

În Spania, Mateu Lahoz (45 de ani) este recunoscut ca un arbitru diferit, extrem de apropiat de jucători, pe care de multe ori în timpul partidelor îi întreabă despre copii sau despre viața personală. 

„Arbitrajul înseamnă fericire. Încerc să zâmbesc mereu și să fac totul cât mai bine. Când arbitrezi, întâlnești multe personalități diferite. Ești parte din joc și parte din treaba ta e să ajuți jucătorii și antrenorii. Dacă ești relaxat, îi relaxezi și pe ei. Eu nu strig jucătorii după numărul de pe tricou. Asta vine din vocația mea de profesor. Pe elevi îi strig după nume. La fel și pe fotbaliști. De ce să-i strig după numele de familie, dacă le știu prenumele? Mi se pare absurd”, spunea recent Lahoz într-un interviu pentru presa din Spania. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Andrei Vlad, într-un top special » Ce portari din Liga 1 apar în studiul publicat în Elveția

Revelația lui AC Milan, despre Zlatan Ibrahimovic: „M-a lovit cu piciorul în figură”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
Paksi
Paksi  •  20 Mai 2022, 16:14

Este rău intenționat cel care afirmă că Real nu este ajutat ,susținut de arbitrii. Realitatea o dovedește. De altfel este o tradiție acest fapt! Sunt multe voci care susțin că succesele din anii 60 au la bază o imixtiune politică!

alenb
alenb  •  17 Mai 2022, 23:45

Real Madrid este un capitol aparte in ceea ce priveste arbitrajele, am vazut multe echile avantajate sistematic dar nici una nu se apropie. Cu Celta le-au dat 3 penaltyuri, cu Sheriff Tiraspol la Madrid arbitrul a inventat un penalty, inutil ca oaspetii tot au castigat. Etc etc etc

francescoli1974
francescoli1974  •  17 Mai 2022, 16:37

Jurnalistul ăla catalan doar nu o să spună și lucruri frumoase despre un jucător al Realului, "vulpea dacă nu ajunge la struguri zice că sunt acri"! Toți îl văd pe Casemiro dar Lenglet era să -i rupă piciorul lui Varane,la Barca -Real 0-0,in 2019 și nu s-a dat fault,ar fi fost penalty .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează