INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

La Newcastle, ca la Viitorul? Ce cotă are noul patron să antreneze chiar el echipa

Articol de - Publicat vineri, 17 aprilie 2020 13:56

Achiziționarea clubului Newcastle United de către prințul saudit Mohammed bin Salman este doar o chestiune de zile, după ce toate actele necesare tranzacției au fost trimise Federației Engleze de Fotbal, care urmează să le parafeze și își dea acordul pentru ca afacerea să fie încheiată. 

Casa de pariuri Betfair oferă mai multe cote în privința a ceea ce se va întâmpla la Newcastle în viitorul apropiat (detalii aici), inclusiv în privința viitorului antrenor al echipei.

Rafa Benitez, favorit să preia echipa

La Newcastle, ca la Viitorul? Ce cotă are noul patron să antreneze chiar el echipa

În martie 2016, la doar câteva luni de la îndepărtarea sa de la Real Madrid, Rafa Benitez semna un contract pe trei ani cu Newcastle. Echipa era la retrogradare în acel moment, iar spaniolul nu a reușit nici el să evite eșalonul secund. A durat, însă, un singur an până când formația a revenit în Premier League. În cele din urmă, lipsa investițiilor l-a convins pe Benitez că nu există un orizont pentru performanță la Newcastle, iar la finalul contractului a plecat în China. 

În locul său a venit, Steve Bruce, care a lăsat-o pe Sheffield Wednesday, formație de liga a doua, pentru a antrena în Premier League. Surprinzător, Newcastle s-a descurcat relativ bine, fiind pe poziția a 13-a la oprirea campionatului. Totuși, e clar că Steve Bruce nu are anvergura unui club cu pretenții și, mai ales, cu posibilități financiare, așa că, odată cu schimbarea acționariatului, acesta ar putea fi demis. În oferta casei de pariuri Betfair, Benitez e cotat ca favorit să preia echipa. Ultimul în topul Betfair e chiar patronul echipei, Mohammed bin Salman, care are cota 151.00 pentru a o antrena pe Newcastle. 

Următorul antrenor al lui Newcastle

Rafa Benitez - cota 3.50
Massimiliano Allegri - cota 11.00
Mauricio Pochettino - cota 11.00
Steven Gerrard - cota 26.00
Marcelo Bielsa - cota 34.00
Jose Mourinho - cota 67.00
Mohammed bin Salman - cota 151.00

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează