INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

La un pas de cataclism! Nike a luat atitudine după scandalul sexual în care e implicat Ronaldo » Pierde 1 miliard de dolari?

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 13:45

Scandalul mediatic în care Cristiano Ronaldo e implicat, după ce a fost acuzat că a abuzat-o sexual pe Kathryn Mayorga în 2009, ar putea avea repercusiuni dramatice asupra conturilor fotbalistului lui Juventus.

Firma de echipament Nike și-a exprimat îngrijorarea cu privire la acuzațiile ce îl vizează pe Ronaldo. Compania americană are un contract de 1 miliard de dolari cu jucătorul!

"Suntem extrem de îngrijoraţi de aceste acuzaţii şi vom continua să monitorizăm atent situaţia", au declarat, în premieră, reprezentanți ai Nike, potrivit AFP. A fost prima declarație publică a unei companii majore după izbucnirea scandalului ce îl vizează pe starul portughez.

În plus, inclusiv EA Sports și-a manifestat îngrijorarea cu privire la cazul lui Ronaldo: "Monitorizăm atent situația, pentru că așteptăm de la sportivii și ambasadorii noștri să se comporte într-o manieră conformă cu valorile noastre".

La fel ca Sharapova? 

Un caz similar s-a petrecut cu Maria Sharapova, care, după ce a fost depistată pozitiv și suspendată pentru cosnum de meldonium, a rămas fără o parte dintre sponsori.

TAG Heur și Porsche au fost doar doi dintre "coloșii" care au încheiat colaborarea cu sportiva rusoaică.

Vezi și: Victima lui Ronaldo, distrusă psihic: ”A vrut să se sinucidă! A abuzat de alcool!” + Ipoteză șocantă: portughezul ar fi putut fi închis pe viață!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
2051112228286931
Alin Dandos  •  06 Octombrie 2018, 04:39

Sharapova încă mai are contract cu Porsche.

merace
merace  •  05 Octombrie 2018, 20:59

La veniturile lui Ronaldo, de 31 miliarde, ramane cu 30 daca Nike reziliaza contractul. Mai grav ar fi sa ajunga la puscarie. Dar probabil "victima" va accepta o intelegere suficient de miliardoasa! :D

ill7ven
ill7ven  •  05 Octombrie 2018, 15:52
Postat de robertino2 pe 05 Octombrie 2018, 15:44

Are Ronaldo contract de 1 miliard cu Nike cum am eu contract de 1 milion cu Puma.

Felicitari! In cazul lui, asa e, deci si in al tau tre sa fie!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează