INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Ladislau Boloni a plecat de la Antwerp! Prima reacție a tehnicianului român

Ladislau Boloni și-a reziliat contractul cu formația la care activa de 3 ani
Ladislau Boloni și-a reziliat contractul cu formația la care activa de 3 ani

Articol de - Publicat joi, 14 mai 2020 15:07

Ladislau Boloni (67 de ani) s-a despărțit de clubul belgian Antwerp după trei ani excelenți. 

Presa din Belgia a făcut astăzi anunțul despărțirii, iar Boloni a confirmat la scurt timp. „Am reziliat contractul cu echipa, însă nu vreau să comentez motivele pentru care s-a ajuns la această situaţie”, a declarat antrenorul român, conform TV Telekom Sport. 

VIDEO / Antwerp, clip la despărțirea de Boloni

Boloni a dus echipa în Europa

Când Loți Bölöni a sosit la Antwerp, în iunie 2017, echipa de-abia promovase în elită, după mai mult de un deceniu în liga secundă. În trei ani, a creat la flamanzi din nimic o supertrupă, capabilă nu doar să joace în "play-off", cum a reușit de două ori la rând, ci să se bată la titlu în Belgia. Fostul internațional Philippe Albert prevestea acest lucru în decembrie trecut. Deja îi calificase pe roș-albi în finala Cupei, pe care ar fi trebuit să o joace împotriva lui Bruges, fiind amânată din cauza pandemiei. 

Boloni a reușit două performanțe la Antwerp

  • Locul 4, în 2019, cea mai bună clasare din ultimii 29 de ani! 
  • Prima calificare și participare în cupele europene după 22 de ani!

Desele conflicte din vestiar, un vestiar dificil, cu multe personalități puternice, și nemulțumirea fanilor, care l-au contestat, așteptând un joc mai deschis, l-au făcut pe Bölöni să vrea să se despartă. Să nu mai prelungească acordul cu Antwerp. 

Potrivit cotidianului Gazet van Antwerpen, e decis: "Clubul i-a spus la revedere antrenorului!". Completând: „Nimeni nu confirmă încă oficial, nici nu dezminte știrea, dar este o realitate. Discuția cu directorul sportiv Luciano D'Onofrio a avut loc și Bölöni nu va mai pregăti Antwerp sezonul viitor”. 

Unde ar putea ajunge Loți? S-a vehiculat în aprilie Cercle Bruges, dar e greu de crezut că va prelua o formație de pe ultimele locuri. N-ar fi exclus nici să se întoarcă după un deceniu la Standard Liège, dacă pleacă Michel Preud'homme, cel pe care l-a înlocuit și în 2008.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

FOTO Jucătorii lui Șumudică se antrenează la Gaziantep cu masca pe față!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
2254271094823421
Michele Marinela  •  14 Mai 2020, 19:21

Felicitari d-nului Boloni. Un mare antrenor. Faptul ca stie cand sa plece de la o echipa este un lucru extraordinar. Si mai ales dupa ce a facut performante laudabile. Cu siguranta va prelua o alta echipa. Mult succes!

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  14 Mai 2020, 18:11
Postat de catalin.fcdb pe 14 Mai 2020, 16:15

Poate il aducem la nationala , sunt sigur ca radoi nu s ar supara. Putem sa ne calificam la un mondial cu Loti Boloni !!!

Cu conditia sa nu-si ia talpasita in mijlocul campaniei, cum a facut data trecuta.

barkley
barkley  •  14 Mai 2020, 16:24

Sunt curios pe ce loc va termina acel club, sezonul urmator.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează