INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Ladislau Boloni, scandal cu un jucător și după a 4-a victorie la rând cu Panathinaikos: „Ține-ți gura! E doar vina ta”

Ladislau Boloni (67 de ani) FOTO IMAGO
Ladislau Boloni (67 de ani) FOTO IMAGO

Articol de - Publicat duminica, 24 ianuarie 2021 09:43 / Actualizat duminica, 24 ianuarie 2021 10:29

Ladislau Bölöni s-a certat și după a patra victorie la rând, 2-0 cu OFI Creta, reproșându-i o eroare lui Schenkeveld, olandezul care tocmai marcase, la golul lui Aris anulat cu VAR: ”E doar vina ta!”.

Nici după cel mai bun meci făcut de la întoarcerea în Grecia și a patra victorie consecutivă, 2-0 cu OFI, pe teren propriu, Bölöni nu e mulțumit. Antrenorul lui Panathinaikos a găsit iar subiect de conflict și discuția aprinsă a fost surprinsă de reporterul de la NOVA TV. Imediat după primul gol înscris de Schenkeveld (32), oaspeții au ripostat, egalând, însă reușita lui Adrián Sardinero s-a anulat cu VAR. Loți s-a înfuriat chiar pe stoperul olandez care marcase, reproșându-i ceva.

Ladislau Boloni: „Umili și concentrați”

"Este doar vina ta", i-a strigat tehnicianul și a gesticulat nervos. Schenkeveld i-a răspuns și l-a scos mai tare din sărite. Bölöni l-a amenințat cu schimbarea: "Ține-ți gura sau te scot imediat!". Și culmea, scandalul venea după cea mai bună primă jumătate de oră a lui PAO. "E adevărat, dar în cele 30 de minute nu am marcat. Ne-am creat ocazii bune și am fost aproape, poate că Alexandropoulos s-a dovedit timid, poate am avut ghinion la ultima pasă. Ca să stau calm pe bancă trebuie să fim mai eficienți în fața porții. Umili și concentrați", explică perfecționisitul Loți.

2009/10este ultimul sezon în care Panathinaikos a câștigat titlul în Grecia

Afectat de coronavirus!

Bölöni a remarcat ceva îngrijorător: "Cred că din cauza fenomenului coronavirus apar și unele scurtcircuite. Spun asta pentru că Mauricio și-a pierdut temporar suflul și cei trei din față nu mai reușeau să paseze, așa că ritmul a scăzut și doar prin tehnică n-au reușit să producă pericol". 

Mereu le cer jucătorilor să respecte reguli în funcție de situațiile defensive, să dăm atacanților noștri timp să-și croiască drum spre gol. Dar urăsc să riscăm la ofsaid în ultimii 10-20 de metri
Loți Bölöni , antrenor Panathinaikos

29 de punctedin 42 posibile a obținut Ladislau Boloni pe banca lui Panathinaikos

475 de minutefără gol primit în campionatul Greciei este seria fără lui Bölöni cu Panathinaikos. Are a treia cea mai bună defensivă după Olympiakos și Aris

VIDEO. Ladislau Boloni: „Sper să mă întorc în România, am avut deja două discuții!”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Sergio Busquets, Andres Iniesta și Xavi, ironizați de un fost internațional englez: „Au petrecut seara în buzunarul meu”

Prima victorie pentru Adrian Ursea în 2021: „Am avut o săptămână grea, suporterii au venit peste noi”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează