INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Sergio Busquets, Andres Iniesta și Xavi, ironizați de un fost internațional englez: „Au petrecut seara în buzunarul meu”

Sergio Busquets, Andres Iniesta și Xavi FOTO IMAGO
Sergio Busquets, Andres Iniesta și Xavi FOTO IMAGO

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2021 08:53 / Actualizat duminica, 24 ianuarie 2021 10:08

Jack Wilshere (29 de ani), care în prezent evoluează pentru Bournemouth în Championship, i-a ironizat pe Sergio Busquets, Andres Iniesta și Xavi când a fost întrebat despre meciul celor de la Arsenal cu Barcelona din optimile Ligii Campionilor, cel din sezonul 2010/11.

Jack Wilshere, privit ca o mare speranță a fotbalului englez, nu trece prin cea mai bună perioadă din carieră și a ajuns să evolueze în Championship, la Bournemouth, după ce s-a despărțit de West Ham în octombrie 2020. Fostul internațional englez este departe de vremurile în care era un jucător vital pentru Arsenal și evolua în Champions League în fiecare sezon.

Jack Wilshere: „Au petrecut seara în buzunarul meu”

Recent, Jack Wilshere a fost întrebat pe contul de Twitter, de către un urmăritor, despre ce a învățat de la meciul cu Barcelona, din 2011, din optimile Ligii Campionilor. Arsenal a învins cu 2-1 pe Emirates Stadium, dar a pierdut returul de pe Camp Nou, 1-3, și a părăsit competiția. În acel sezon, Barcelona a câștigat a patra Ligă a Campionilor din istorie, după ce a învins-o pe Manchester United pe Wembley Stadium, scor 3-1, în ultimul act al competiției.

„La meciul împotriva Barcelonei, din 2011, de pe Emirates, de la ce jucători ai învățat cel mai mult? Iniesta, Xavi, Busquets sau altcineva?” a fost întrebarea fanului.

Arsenal a câștigat partida din tur cu 2-1, datorită golurilor marcate de Robin van Persie și Andrey Arshavin, iar Jack Wilshere a fost printre cei mai buni jucători ai tunarilor și i-a ironizat pe Xavi, Iniesta și Busquets: „Nu am putut să învăț prea multe de la ei, cei trei au petrecut seara în buzunarul meu”

Jack Wilshere, de la marea speranță a fotbalului englez la liga a doua

Jack Wilshere se afla într-o continuă ascensiune și era hotărât să devină unul dintre cei mai buni mijlocași din Europa, dar accidentările grave i-au afectat serios cariera și acum evoluează în al doilea eșalon valoric din fotbalul englez.

2 goluriîn 34 de selecții a marcat Jack Wilshere pentru selecționata Albionului, în perioada 2010-2016

Jack Wilshere a jucat primul meci pentru Arsenal în septembrie 2008, când a devenit cel mai tânăr debutant din istoria clubului, la 16 ani și 256 de zile, în partida cu Blackburn Rovers.

VIDEO. Cel mai frumos gol înscris de Jack Wilshere împotriva celor de la Norwich City

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Real Madrid, victorie fără Zinedine Zidane pe bancă » Eden Hazard, la cel mai bun meci în tricoul „blanco” din acest sezon

Prima victorie pentru Adrian Ursea în 2021: „Am avut o săptămână grea, suporterii au venit peste noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează