INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Ladislau Bölöni a vorbit cu presa din Ungaria după ce a preluat Panathinaikos: „Cred în muncă, nu în hocus pocus. Nu sunt magician”

Ladislau Bölöni a vorbit, în Nemzetisport, despre noua aventură la Panathinaikos
Ladislau Bölöni a vorbit, în Nemzetisport, despre noua aventură la Panathinaikos

Articol de - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 11:49 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 12:00

Ladislau Bölöni a vorbit, în Nemzetisport, despre noua aventură la Panathinaikos: „Sunt avertizat despre așteptările clubului. E bine ca antrenor să ai tot timpul valiza pregătită”.

N-a mai ajuns la Ferencvaros, cu care a negociat după ce-a fost dat afară de Antwerp și până să semneze cu Gent, însă a vorbit cu presa din Budapesta despre noua provocare din carieră. Loți Bölöni a dezvăluit durata acordului cu Panathinaikos, cum au decurs negocierile și ce planuri are în Grecia. 

„Contractul e pe un an și jumătate. Înțelegerea nu a venit într-o zi, pentru că situația nu mi-a permis să merg să discut acolo și mai aveam de rezolvat unele probleme personale. Toată săptămâna am rămas în Budapesta, unde trăiesc mama și fratele meu, dentist stagiar la Hernád. Am convenit cu președintele clubului să preiau echipa de luni”, a declarat pentru "Nemzetisport".

Bölöni: „Rezultatele vor vorbi pentru mine” 

Antrenorul de 67 de ani a povestit detalii: „Proprietarul mi-a prezentat ideile sale, vrea să readucă echipa acolo unde îi este locul în Grecia, așa că sunt pus în gardă despre ce așteptări sunt de la mine. Desigur, e imposibil să schimbi însă lucrurile peste noapte. 

Pe de o parte, pentru că eu nu sunt magician și cred în muncă, nu în hocus pocus, iar pe de altă parte, pentru că voi avea mult de lucru la echipă și abia apoi rezultatele vor demonstra dac-am reușit sau nu la Panathinaikos”.

Bölöni: „Mi-am reîncărcat puțin bateriile” 

Loți a amintit și de eșecul de la Gent: „După acel mandat scurt și ratat, era bine să mă relaxez și să-mi reîncarc puțin bateriile. Dar nu știi niciodată când vei fi demis sau când este nevoie de un antrenor. În consecință, întodeauna e bine să ai valizele pregătite. Așa este meseria noastră!"

400.000 de euroeste salariul anual pe care Bölöni îl va primi în Grecia, pe lângă bonusurile de obiectiv fixate

Citește și alte știri de actualitate:

Ladislau Bölöni va fi milionar la Panathinaikos » Prima mutare: un grec trecut la FCSB

Acord total între Boloni și Panathinaikos! Doar pandemia mai întârzie prezentarea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close