INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  METZ - LENS 2-1

Ladislau Boloni după gura de oxigen cu Lens: „Lăsați-mă să savurez”

Ladislau Boloni ți Metz veneau după o serie de 3 eșecuri consecutive / Foto: Imago
Ladislau Boloni ți Metz veneau după o serie de 3 eșecuri consecutive / Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 13 aprilie 2024 09:21 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2024 10:01

Echipa pregătită de Ladislau Boloni, Metz, a reușit să întoarcă de la 0-1 cu Lens și a câștigat cu 2-1, apropiindu-se la două puncte de salvarea directă de la retrogradare.

Metz a luat o gură mare de oxigen, vineri seară, în deschiderea etapei a 29-a din Ligue 1. Penultima în clasament, echipa pregătită de Ladislau Boloni a reușit o victorie spectaculoasă în fața lui Lens, 2-1, după ce a fost condusă cu 1-0.

Experimentul pregătit de Becali pentru CFR Cluj - FCSB » Cum ar putea arăta echipa de start a liderului
CFR CLUJ - FCSB
Experimentul pregătit de Becali pentru CFR Cluj - FCSB » Cum ar putea arăta echipa de start a liderului

Echipa lui Ladislau Boloni a întors de la 0-1

Sotoca a deschis scorul pentru oaspeți, în minutul 13, din penalty, dar Metz și-a revenit treptat și până la fluierul final al primei reprize a reușit să răstoarne situația pe tabelă. Omul serii, grecul Mikautadze, cu o „dublă” (34, 45+3). Și așa s-a terminat.

A 17-a în clasament, Metz e în acest moment la egalitate de puncte, 26, cu Lorient, locul 16, de baraj, și la două de Nantes (28 p), aflată pe 15, prima poziție care asigură menținerea în Ligue 1. De menționat că Lorient și Nantes au un meci mai puțin disputat.

Ladislau Boloni: „Îmi voi săpa grădina, îmi ud plantele”

Întrebat despre șansele echipei sale de a se salva de la retrogradare, Boloni a preferat să amâne răspunsul. „Dacă suntem relansați în cursa pentru menținere? Lasă-mă să mai savurez câteva minute din această seară frumoasă. Mă duc acasă, îmi voi săpa grădina, îmi ud plantele.

Apoi, după cum spui, în fotbal totul este posibil”, a comentat spus tehnicianul român la conferința de presă, potrivit cotidianului Le Republicain-Lorrain. 

Ladislau Boloni: „Victoria asta n-a căzut din cer astăzi”

Antrenorul lui Metz a mai spus că „nu este o victorie care a căzut din cer astăzi. Dacă e să compar cu meciul din tur, a fost mai mult conținut, o anumită tactică și umilință. Am simțit douăzeci de minute bune că nu ne putem găsi locul la mijloc, pentru a crea un echilibru.

De multe ori am fost loviți puternic de accelerațiile adversarului nostru. Voința era acolo, dar nu și gândirea. Apoi, fiecare și-a găsit zona pentru a răspunde la mișcările lui Lens, am reușit să rezolvăm asta în repriza a doua”.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Laszlo Dioszegi despre visul de a-și aduce idolul copilăriei, pe Laszlo Boloni, la Sepsi: ”Am avea de învățat. Să vină pe orice funcție”

Mai puteți citi:

Mihai Stoica, decizie după iminenta plecare a lui Coman: „Am adus deja înlocuitor! Va străluci”

Ce a văzut echipa GSP la un meci de Liga 4 din Germania: mai mulți spectatori ca-n Superliga, cozi imense la bere și cârnați, ultrași înfierbântați!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
parachioara5
parachioara5  •  13 Aprilie 2024, 12:35

...savureaza ...savureaza ...ca tot pe ultimul loc o sa termini ...nu vezi ca daca nu comentez eu nu comenteaza nimeni ...asa esti de interesant pentru romani ...

21lva
21lva  •  13 Aprilie 2024, 10:28

Grecul Mikautadze, ziaristul Botezatu și unicornii. Toate lucrurile astea au ceva în comun

Vezi toate comentariile (2)
Comentează