FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

Experimentul pregătit de Becali pentru CFR Cluj - FCSB » Cum ar putea arăta echipa de start a liderului

FCSB ar putea muta în defensivă în meciul cu CFR Cluj. Foto: GSP
FCSB ar putea muta în defensivă în meciul cu CFR Cluj. Foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2024 17:53 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2024 10:01

Gigi Becali ar putea experimenta în meciul CFR Cluj - FCSB, după ce și-a mărit avansul la zece puncte față de locul 2, ocupat chiar de viitorul adversar direct.

  • CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, de la 21:00, în etapa a patra a play-off-ului Superligii. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și transmis la TV pe Primasport 1, Orangesport 1 și Digisport 1.

Patronul roș-albaștrilor are în plan, de mai mult timp, să schimbe în defensiva lui Elias Charalambous, iar în partida din Gruia pare a fi momentul propice.

Două forțe din Superligă luptă pentru Dennis Politic! Când va lua Dinamo o decizie
DINAMO
Două forțe din Superligă luptă pentru Dennis Politic! Când va lua Dinamo o decizie

Finanțatorul în vârstă de 65 de ani vrea să-l utilizeze pe Syabonga Ngezana în flancul drept al defensivei, acțiune pe care nu a putut să o ducă până la capăt din cauza situației lui Joyskim Dawa.

Dawa a prins puteri, FCSB schimbă în defensivă

FCSB ar putea evolua cu CFR Cluj într-o formulă total experimentală, în care linia de apărare de patru va conține trei fundași centrali: Vlad Chiricheș, Joyskim Dawa și Syabonga Ngezana.

Gigi Becali plănuia această schimbare pentru duelul trecut, cu Universitatea Craiova, de pe teren propriu, încheiat cu victoria gazdelor, 2-0, însă totul s-a dat peste cap. Dawa s-a aflat în Ramadan, din 10 martie și până pe 9 aprilie, motiv pentru care a fost utilizat foarte puțin, fiind cu energia fizică „la minimum”.

În cele trei partide din play-off, stoperul camerunez a bifat doar 89 de minute, iar la ultimul meci a prins pe teren doar un minut, pe final.

Cum ar putea arăta „11”-le de start al lui FCSB cu CFR Cluj:

Târnovanu - Ngezana, Dawa, Chiricheș, Radunovic - Lixandru, Șut, Olaru - Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman;

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Match Preview CFR Cluj - FCSB

Dan Petrescu decide tot prin Dican și Hoban

Demisia lui Mutu după umilința din Cupa României, cu Corvinul Hunedoara, l-a făcut pe Neluțu Varga să apeleze la varianta optimă, care a demonstrat în trecut: Dan Petrescu.

„Bursucul” va semna cu CFR Cluj din vară, însă deja controlează totul la echipă prin interimarii Francisc Dican și Ovidiu Hoban.

Nu este prima dată când Dan Petrescu procedează în acest mod. În urmă cu trei ani, înainte să înceapă al treilea mandat în Gruia, a condus din umbră echipa la un derby cu FCSB, câștigat cu 4-1, același scor cu care CFR s-a impus și în weekend contra Rapidului.

La acea vreme, fără antrenor după despărțirea de Șumudică, clujenii îl aveau interimar pe Cristi Moldovan, care dezvăluia după joc că s-a consultat cu viitorul tehnician.

Citește și:

Adrian Mutu îi spulberă visul lui Gigi Becali: „Imposibil! Nici dacă bagă 30 de milioane de euro”
FCSB
Adrian Mutu îi spulberă visul lui Gigi Becali: „Imposibil! Nici dacă bagă 30 de milioane de euro”
Dan Petrescu, mesaj de ultim moment: „Cea mai bună echipă la care am fost”
JEONBUK
Dan Petrescu, mesaj de ultim moment: „Cea mai bună echipă la care am fost”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  13 Aprilie 2024, 10:44

Domnule George Nițu, ai aflat cumva ca decizia comisiei privind sancționarea pe timp de 6 luni a lui Gigi Valiza a fost anulata? Dacă nu , atunci de ce nu -i reamintiți " omenitului" cu origini albaneze ca în acest caz, în care bate campii ignorand decizia comisiei , de a sta cuminte și în banca lui timp de 6 luni , pt ca fcsbeul sau ,conform regulamentului, trebuie penalizat cu minim 18 puncte ( 6 meciuri ) mergând pana la 10 meciuri ( 30 de puncte) . Dacă FRF , Liga și comisiile nu se sesizează sau autosesizează, privind comportamentul lui Gigi Valiza, atunci sa plece cu toți pt ca nu mai este nevoie de " serviciile" lor. PS- Metehnele omenitului curg valuri și înaintea meciului cu CFR cand el anunță cu surle și trimite ca" îl ia cu 1 mil pe Otele" ...repet, în condițiile în care este suspendat. Precum am spus, FRF ,Liga și comisiile care dorm pe ele sa plece acasă dacă nu i-au masuri în cazul fcsebeului și a lui Gigi Valiza. Pt acesta din urma , tot conform regulamentului , exista posibilitatea ( ultra recidivist fiind) de a fi declarat persona non grata . Este nevoie de curățenie în liga lui Gigi Bekalj.

atthur
atthur  •  13 Aprilie 2024, 10:23

Important e să nu pierdem la cloooj,poa' să joace și el...!!!...

tk2014
tk2014  •  13 Aprilie 2024, 09:58

in 2022 Benzema a jucat cele mai bune meciuri ale lui pt Real Madrid in timpul ramadanului (dubla cu Chelsea, titular in fiecare meci de campionat). iar benzema facea sprinturi, spre deosebire de ‘monstrul’ pe care ni-l vinde presa romaneasca pe surse (mm). faza asta cu ‘energia la minim’ e dovada de amatorism.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează