FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Două forțe din Superligă luptă pentru Dennis Politic! Când va lua Dinamo o decizie

Dennis Politic revine pe teren după accidentare
Dennis Politic revine pe teren după accidentare

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2024 17:19 / Actualizat vineri, 12 aprilie 2024 20:15

Unul dintre jucătorii de bază ai lui Dinamo în această stagiune, Dennis Politic, 24 de ani, este pe lista celor de la Universitatea Craiova și U Cluj pentru un transfer în mercato estival. „Câinii” așteaptă să vadă ce se va întâmpla cu „haita” pe final de play-out.

Dinamo are un meci extrem de important duminică, de la ora 18:15, la „Arcul de Triumf”, contra celor de la Poli Iași. Acum un an, pe vremea aceasta, cele două grupări se luptau pentru promovare, acum se duelează pentru supraviețuire în Superliga.

Cornel Dinu scoate în evidență un detaliu ce-ar putea crea implozie la Dinamo: „Duce la dezbinare!”
DINAMO
Cornel Dinu scoate în evidență un detaliu ce-ar putea crea implozie la Dinamo: „Duce la dezbinare!”

„Haita” are doar un punct în trei etape de play-out, a intrat din nou în criză după ce Zeljko Kopic părea că a găsit cheia succesului și că va redresa formația. Momentan, Dinamo este pe loc ce duce direct în Liga 2, spre descumpănirea și disperarea suflării roș-albe.

Așa cum GSP.ro a scris ieri, tehnicianul croat a considerat că va fi de bun augur să-i scoată pe jucători la aer curat, într-o sesiune de team-building, la o partidă de paintball în vecinătatea Capitalei.

Dennis Politic este pe lista Universității Craiova și a lui U Cluj

Cu toate că formația din centrul Capitalei este din nou în subsolul clasamentului, câțiva fotbaliști sunt monitorizați în perspectiva unui transfer în mercato de vară de alte concurente din Liga 1. Zilele trecute, GSP.ro a scris despre interesul real pe care Rapid București îl manifestă pentru stoperul Darko Velkovski, 28 de ani, internaționalul nord-macedonean transferat în iarnă de Zeljko Kopic.

Velkovski ar putea continua la Dinamo doar în anumite condiții, clare: 1) echipa să se salveze de la retrogradare, 2) Kopic să continue în "haită".

Un alt fotbalist esențial din lotul roș-albilor este în atenția altor formații din Liga 1. Conform informațiilor GSP, confirmate și de surse apropiate celor două grupări, Dennis Politic, 24 de ani, este monitorizat de Universitatea Craiova și U Cluj!

„Este pe lista noastră, alături de alți jucători cu potențial cu vârsta până în 25 de ani", au transmis oficialii. La vară, urmează a se lua o decizie în privința lui Politic, care a revenit în tricoul "câinilor" după o accidentare de o lună.

Universitatea Craiova s-a luptat pentru supremație în Liga 1 și în acest sezon. U Cluj a ratat in extremis accederea în play-off, dar este în forță în play-out și se bate pentru al doilea an la rând ca să câștige Cupa României. În 2023, a pierdut la penalty-uri finala cu Sepsi, săptămâna viitoare joacă semifinala cu Oțelul la Galați.

500de mii de euro este cota lui Politic conform transfermarkt

Dennis Politic este în politica actuală a lui Dinamo

Politic a fost adus în fotbalul românesc de Dinamo, vara trecută, după ce a crescut în fotbalul britanic. Dennis este unul dintre puținii jucători care au dat randament și în momentele critice ale acestei stagiuni.

În această primăvară a atins un vârf de formă, dar, din păcate, pentru el și pentru „câini”, a fost accidentat vreme de cinci săptămâni după ce reușise să marcheze trei etape la rând.

Conducerea lui Dinamo nu ia în calcul o despărțire de un jucător important pentru echipă, dar totul depinde de cum se va derula situația în lunile următoare. De fapt, situația fiecărui fotbalist în parte, din lotul actual, depinde de lupta pentru salvarea de la retrogradare și deznodământul acestui duel.

6goluri în 28 de meciuri a reușit Politic pentru Dinamo în actuala ediție

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de Dinamo - Poli Iași

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Rival cu suflet dinamovist al „câinilor”, duminică: „Și Rapid a avut stadionul plin și a luat 4”. Unde se va face diferența la Dinamo - Poli Iași

EXCLUSIV Petev era de departe cel mai bine plătit antrenor din Superliga! Bulgarul s-a umplut de bani la Universitatea Craiova

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (22)
fibra
fibra  •  13 Aprilie 2024, 08:24

Daca in campionatul de pe aici "exista forte" sau e o gluma sau nu aveti nici cea mai mica pretentie.

22cea
22cea  •  13 Aprilie 2024, 02:31
Postat de mereugigist pe 12 Aprilie 2024, 19:11

Mai ai vesta de la meciul cu City, fcsbistule?

la loc de cinste , inramata pe peretele de la sufragerie linga Rapirea din serai :)))

creeperno534
creeperno534  •  12 Aprilie 2024, 22:33

N-a mai jucat nimic dupa accidentare

Vezi toate comentariile (22)
Comentează