FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Inedit: cum vrea Kopic s-o scoată pe Dinamo din criză » „Azi am decis să facem ceva puțin diferit”

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2024 20:28 / Actualizat joi, 11 aprilie 2024 21:57

Fără victorie în play-out, amenințați din ce în ce mai serios de retrogradare, jucătorii lui Dinamo au ajuns cu moralul la pământ. Pentru a destinde atmosfera din lot, antrenorul Zeljko Kopic și-a scos elevii la o activitate de bonding, o sesiune de paintball.

0-3 cu Hermannstadt, 1-1 cu Petrolul, 0-1 cu Oțelul. Dinamo avea așteptări mari de la play-out după seria excelentă din finalul sezonului regulat, dar prestațiile din ultima vreme au fost de coșmar.

Incapabili să găsească explicații pentru cele întâmplate pe teren, jucătorii au părut cu moralul la pământ după cea mai recentă înfruntare, 0-1 la Galați pe 8 aprilie.

Starul decăzut » A murit cel mai controversat nume din sportul mondial! Subiectul celui mai mare scandal din anii '90
DECES
Starul decăzut » A murit cel mai controversat nume din sportul mondial! Subiectul celui mai mare scandal din anii '90

Cum încearcă Zeljko Kopic să-i motiveze pe jucătorii lui Dinamo

La 3 zile distanță, în așteptarea duelului cu Poli Iași de duminică, Zeljko Kopic a luat măsuri. Antrenorul croat i-a dus pe „câini” la o sesiune de paintball, un joc în care concurenții sunt împărțiți în echipe și fiecare încearcă să elimine adversarii împușcându-i cu capsule încărcate cu vopsea.

Într-o reacție pentru GSP.ro, croatul a transmis că „team buildingul este o parte normală din viața unei echipe. Până acum am luat de câteva ori cina împreună, dar acum am decis să facem ceva puțin diferit, să petrecem timp în natură și să ne relaxăm înaintea următoarelor meciuri importante”.

Practic, Kopic admite că una dintre marile probleme ale dinamoviștilor a fost de ordin mental. Seria neagră de la începutul play-out-ului și-a lăsat amprenta asupra jucătorilor.

Cu 6 meciuri rămase în play-out, Dinamo este penultima, cu 16 puncte, două peste FC Botoșani, 4 sub FC Voluntari, prima formație de pe locurile care asigură salvarea directă. Obiectivul dinamoviștilor este ca măcar să evite retrogradarea directă în „B”, la doar un an după ce au revenit în prima ligă.

VIDEO. Ovidiu Burcă, dezvăluiri șocante din vestiarul lui Dinamo: „S-a întâmplat ceva grav!”

Citește mai multe știri din Superligă:

Mihai Rotaru, despre noul antrenor al Universității Craiova: „Un «hardworker». Sper să semnăm până pe 18” + Îi reproșează lui Petev: „Nu a făcut asta niciodată”
CSU CRAIOVA
Mihai Rotaru, despre noul antrenor al Universității Craiova: „Un «hardworker». Sper să semnăm până pe 18” + Îi reproșează lui Petev: „Nu a făcut asta niciodată”
Gigi Becali a dezvăluit câți bani oferă pentru prima achiziție a verii: „Credeți că îl iau, ce ziceți?”
FCSB
Gigi Becali a dezvăluit câți bani oferă pentru prima achiziție a verii: „Credeți că îl iau, ce ziceți?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
sheva.c
sheva.c  •  11 Aprilie 2024, 23:06
Postat de 5381Sm pe 11 Aprilie 2024, 21:49

Bine spus! Hai Dinamo!

Chiar si la meciul cu Otelul ar fi putut da off-side la golul galatiului. Putin tras de par, dar s-au vazut o gramada de cazuri. E un jucator pe acolo prin careu in off-side. Poti spune ca ar influenta faza, chiar daca pare o doza de subiectivism. Dar nu s-a sesizat nimeni...

creeperno534
creeperno534  •  11 Aprilie 2024, 22:31

Cum au nimerit cu paintball-ul, asa sa marcheze si-n poarta adversarului!

Copenhaga1970
Copenhaga1970  •  11 Aprilie 2024, 22:20

Sper că n-au încercat paintball undeva în pădure. La cum driblează, alergarea printre copaci însemnă risc maxim.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează