FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Transfer spectaculos de la Dinamo la Rapid: Șucu îl vrea pe titularul lui Kopic!

Dan Șucu, patronul celor de la Rapid
Dan Șucu, patronul celor de la Rapid

Articol de - Publicat miercuri, 10 aprilie 2024 15:21 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2024 15:44

Darko Velkovski, 28 de ani, este monitorizat pentru un eventual transfer de Rapid, nord-macedoneanul lui Dinamo terminând în iunie contractul cu „câinii”. Chiar dacă roș-albii sunt pe loc retrogradabil, mai mulți jucători ai echipei sunt în atenția altor formații din Superliga.

Dinamo a intrat din nou într-o pasă neagră. „Haita" este pe loc retrogradabil direct, a strâns doar un punct în trei etape de play-out, a pierdut 3 puncte ce-ar putea fi decisive în ultimele două etape.

Petrolul a egalat Dinamo pe stadionul „Arcul de Triumf", scor 1-1, după un penalty acordat în minutul 90+3 și transformat de Gicu Grozav în minutul 90+13. Lunea trecută, Oțelul Galați a învins, scor 1-0, după o reușită a lui Tănasă, pe contră, în minutul 90+3. Situația devine teribilă pentru Zeljko Kopic, duminică, în runda cu Poli Iași, de acasă, de la ora 18:15.

Ovidiu Burcă, dezvăluiri frapante din vestiarul lui Dinamo: „S-a întâmplat ceva grav”
Dinamo
Ovidiu Burcă, dezvăluiri frapante din vestiarul lui Dinamo: „S-a întâmplat ceva grav”

Darko Velkovski pe lista Rapidului, care suferă în centrul apărării

Totuși, în ciuda faptului că au avut evoluții sinusoidale și sunt împotmoliți în subsolul clasamentului, mai mulți jucători ai „câinilor" sunt pe lista unor grupări importante din Superliga. Printre ei, conform informațiilor GSP.ro, detaliu confirmat și de oficialii roș-albilor, apărătorul Darko Velkovski.

Transfer spectaculos de la Dinamo la Rapid: Șucu îl vrea pe titularul lui Kopic!
Fundașul Darko Velkovski (28 de ani) a debutat pentru Dinamo în amicalul pierdut contra lui Charleroi, scor 2-6 / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Stoperul de 28 de ani este primul transfer pe care Dinamo l-a realizat în 2024, internaționalul nord-macedonean sosind în baza relațiilor lui Zeljko Kopic. Velkovski este monitorizat pentru o mutare spectaculoasă în mercato de vară, fiind dorit de rivalii de la Rapid București! Oficialii dinamoviști au și ei această informație, că fotbalistul lor este dorit în Giulești.

Plauzibil, având în vedere că Rapid întâmpină probleme în zona centrală a apărării. Liderul echipei, Cristian Săpunaru, tocmai a împlinit 40 de ani. Iulian Cristea a făcut un meci de pomină, în sens negativ, cu CFR Cluj (1-4), sâmbăta trecută. Paul Iacob a fost folosit titular în cea mai mare parte a sezonului, fotbalistul de 27 de ani mai are viitor în Grant.

Dragoș Grigore, 37 de ani, a pierdut contactul cu primul 11, de văzut dacă va mai continua din vară în alb-vișiniu.

8goluri a încasat Rapid în trei etape de play-off: 1-2 cu Farul și cu Universitatea Craiova, 1-4 cu CFR Cluj

40de goluri în 33 de etape a încasat echipa din Giulești în acest sezon de Liga 1

Darko Velkovski a fost pe lista Universității Craiova, a căutat să dea lovitura într-un campionat de top în Europa

Totul va depinde și de dorința lui Darko Velkovski, internaționalul cu 49 de selecții și 3 goluri în naționala Macedoniei de Nord. Așa cum a prezentat Gazeta Sporturilor la începutul lui 2024, fotbalistul a fost obișnuit cu salarii foarte mari în ultimii ani.

În Arabia Saudită câștiga 2,5 milioane de dolari pe an. La Dinamo s-a mulțumit cu o remunerație modică, având în vedere cerințele sale, 12.000 de euro/lună. Aceasta și fiindcă, tot așteptând să prindă un contract tare fie în Occident, fie în Golf, Velkovski adunase 7 luni de când nu mai jucase. Dinamo a fost un declic în cariera nord-macedoneanului.

S-a impus repede, este unul dintre obișnuiții primului 11. Și a adunat aprecieri pozitive, chiar dacă Dinamo este jos în clasament.

Așa cum Gazeta Sporturilor a informat la vremea respectivă, Velkovski a fost dorit înainte și de Universitatea Craiova. Internaționalul a fost pe lista lui Napoli, Lazio, Betis, Estoril sau Trabzonspor, printre altele, în partea secundă din 2023, doar că nicio afacere nu s-a parafat, în cele din urmă.

Velkovski n-a vrut să semneze cu cei din Bănie, dar a acceptat să lucreze sub comanda lui Zeljko Kopic.

1,5milioane de euro este cota lui Velkovski conform transfermarkt

11meciuri și un gol a adunat Darko în tricoul lui Dinamo

Cristi Dulca, la GSP Live: „Nu mă așteptam ca Rapidul să joace așa după meciul cu FCSB. Problemele de acolo pleacă din vestiar”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Petev era de departe cel mai bine plătit antrenor din Superliga! Bulgarul s-a umplut de bani la Universitatea Craiova

EXCLUSIV Rival cu suflet dinamovist al „câinilor”, duminică: „Și Rapid a avut stadionul plin și a luat 4”. Unde se va face diferența la Dinamo - Poli Iași

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
Trotsky
Trotsky  •  12 Aprilie 2024, 13:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balderis
balderis  •  11 Aprilie 2024, 15:17
Postat de creeperno534 pe 10 Aprilie 2024, 22:32

Sa vedem dupa aceasta oferta cat de bine o sa mai joace

Dacă vrem să-l luăm, îl luam !!!

racetrack
racetrack  •  11 Aprilie 2024, 11:16

Poate ca n-ar fi rau sa-l ia si pe Kopic insusi, nu doar pe titularul lui. Omul pare sa stie ce face, iar cu banii lui Sucu in spate probabil ca ar avea potentialul sa straluceasca.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează