FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Prima decizie majoră luată de Dinamo, după menținerea suspendării terenului propriu până la finalul play-out-ului

Oțelul - Dinamo 1-0 // foto: Raed Krishan, GSP
Oțelul - Dinamo 1-0 // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de - Publicat miercuri, 10 aprilie 2024 07:50 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2024 11:56

Dinamo va continua să evolueze pe „Arcul de Triumf” la meciurile de acasă, atât cu Poli Iași, cât și cu Voluntari și cu UTA, chiar dacă nu va putea organiza partide cu spectatori. Roș-albii au renunțat total la varianta de a juca în exil la Târgoviște

Dinamo este într-un mod critic, pe loc retrogradabil direct, după doar un punct obținut în cele trei etape de play-out. Aceasta deși, în urmă cu o lună, Zeljko Kopic părea că a găsit formula câștigătoarea la echipă și a oferit speranțe suporterilor că se va putea salva fără probleme de la retrogradare.

Andrei Nicolescu ia atitudine: „Cât de tare deranjăm?!” » De ce Dinamo nu se va adresa TAS în privința suspendării de 4 etape
DINAMO
Andrei Nicolescu ia atitudine: „Cât de tare deranjăm?!” » De ce Dinamo nu se va adresa TAS în privința suspendării de 4 etape

Ultimele două etape au fost teribile pentru Dinamo. S-au irosit 3 puncte ce-ar putea fi esențiale în economia play-out-ului. Dinamo a irosit victoria cu Petrolul (1-1), după un penalty dictat în minutul 90+3 și pe care Gicu Grozav l-a transformat în minutul 90+13.

Apoi, luni seară, bucureștenii au pierdut la Galați, cu Oțelul (0-1), după un gol încasat în minutul 90+3 la ultima fază a meciului.

Dinamo rămâne în Capitală și mizează pe copii la meciurile decisive pentru salvarea de la retrogradare

În tentativa de a ocupa fie și un loc de baraj, Dinamo a decis unde va evolua în meciurile ce-au mai rămas de disputat pe propriul teren, până la finele play-out-ului.

Chiar dacă va putea aduce cel mult copii în tribune, Dinamo va juca partidele considerate acasă pe arena „Arcul de Triumf”, conform informațiilor GSP.ro. Oficialii au confirmat hotărârea luată.

„Haita” va juca duminică, de la ora 18:15, contra celor de la Poli Iași, apoi meciurile cu FC Voluntari și cu UTA, toate pe propriul teren. Chiar dacă este o soluție mai costisitoare din punct de vedere financiar față de alternativa studiată la un moment dat, stadionul din Târgoviște.

Cât de mult a încurcat revenirea imediata a lui Dinamo în prima ligă pe cei care își făcuseră alte planuri? Spre disperarea celor care inventează conflicte, Mister Kopic, jucătorii și întregul staff luptă solidar pentru Dinamo, pentru suporteri și pentru dreptul echipei care a câștigat de 18 ori campionatul intern de a rămâne și de a performa în prima ligă
Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo

Varianta exilului la Târgoviște a fost abandonată, chiar dacă era mai ieftină

Conform informațiilor GSP, dinamoviștii au studiat soluția de a evolua la Târgoviște. Inițial, s-a discutat despre 10.000 de euro/meci - partidele în nocturnă, 8.000 de euro - restul duelurilor, dar, după implicarea lui Cătălin Mișu, unul dintre sponsorii grupării roș-albe, se ajunsese la o soluție și mai ieftină pentru bucureșteni.

În cele din urmă, s-a ajuns la concluzia că este mai bine pentru formația lui Zeljko Kopic să joace în continuare pe gazonul de lângă Mănăstirea Cașin. Aceasta chiar dacă este o soluție mai scumpă.

Varianta Târgoviște era de luat în seamă dacă s-ar fi ajuns la un compromis după decizia Comisiei de Disciplină a FRF, care a pedepsit Dinamo cu 4 etape de suspendare a dreptului de a organiza meciuri cu spectatori. Comisia de Recurs din cadrul LPF a respins memoriul „câinilor”, marți.

Roș-albii sperau să poată organiza meciuri cu spectatori la o distanță de peste 60 de kilometri de Capitală, ca una dintre alternative.

18mii de euro costă închirierea stadionului „Arcul de Triumf” pe eveniment

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Prima reacție a dinamoviștilor după decizia Comisiei de Recurs! Legendarul Cornel Dinu a răbufnit: „Nenorocire!”

EXCLUSIV Cristi Borcea, după ultima lovitură din Superligă „Dinamo a rămas fără cel mai bun jucător!” » Ce sfat oferă gratuit șefilor: „Hai, la Săftica!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (18)
Meister27
Meister27  •  10 Aprilie 2024, 20:04
Postat de sadiku_is_back pe 10 Aprilie 2024, 19:09

bai voi nu suteti interlopi stelisti :))))) sunteti niste fcsbisti prosti :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) scuza pleonasmul ...............nu era suficient sa te crezi stelist , acum te crezi si interlop periculos =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

tibi iq 33,bine ca ai renuntat la vitanul tau barzesti si ai trecut la alte campionate. lasa tu campionatul romanesc ca nu-i de tine:))

sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  10 Aprilie 2024, 19:09
Postat de Meister27 pe 10 Aprilie 2024, 17:48

pai uite ca,chiar sub acest comment contaranul tau dinamopvist spune ca suntem interlopi periculosi noi stelistii. pai suntem interlopi perciulosi sau *** cum spui tu? ha ah ha. ce te umilesti singur bah.

bai voi nu suteti interlopi stelisti :))))) sunteti niste fcsbisti prosti :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) scuza pleonasmul ...............nu era suficient sa te crezi stelist , acum te crezi si interlop periculos =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  10 Aprilie 2024, 19:02
Postat de Moshu.Shucaru pe 10 Aprilie 2024, 16:59

Ciumetele ăsta cu „abzresti” e interlopul Bakunin! Prieten (de celulă) cu Saviola - interlopul din Alexandria!

este prostul ala din r a c a c i u n i (marishel) ..ala care a dat foc la autocarul lui dinamo ...de l-au ologit jandarmii ..de atunci merge 4x4 si posteaza non stop pe gsp

Vezi toate comentariile (18)
Comentează