INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DINAMO

EXCLUSIV Andrei Nicolescu ia atitudine: „Cât de tare deranjăm?!” » De ce Dinamo nu se va adresa TAS în privința suspendării de 4 etape

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2024 21:38 / Actualizat marti, 09 aprilie 2024 22:11

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, vede o conspirație contra „câinilor roșii”. Vorbește despre arbitraje și decizii potrivnice ce-au privat echipa de 10 puncte. Dezavuează ideea unui conflict intern între antrenorul Zeljko Kopic și portarul Adnan Golubovic.

Nu este liniște deloc la Dinamo! Din nou. După o perioadă în care Zeljko Kopic găsise cheia succesului pentru "haită", în urmă cu o lună, play-out-ul tinde să devină unul de coșmar pentru roș-albi.

Prima reacție a dinamoviștilor după decizia Comisiei de Recurs! Legendarul Cornel Dinu a răbufnit: „Nenorocire!”
DINAMO
Prima reacție a dinamoviștilor după decizia Comisiei de Recurs! Legendarul Cornel Dinu a răbufnit: „Nenorocire!”

Echipa a pierdut doar în ultimele două etape 3 puncte ce pot fi decisive când se va trage linia finală. Dinamo a irosit victoria cu Petrolul (1-1), după un penalty dictat în minutul 90+3 și pe care Gicu Grozav l-a transformat în minutul 90+13. Apoi, luni seară, bucureștenii au pierdut la Galați, cu Oțelul (0-1), după un gol încasat la ultima fază.

În această seară, jurnalistul Radu Naum a furnizat la emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport informația conform căreia antrenorul Zeljko Kopic și portarul Adnan Golubovic ar fi avut un conflict ce ar fi putut degenera în vestiar, la finalul partidei cu ploieștenii. Cei doi s-ar fi îmbrâncit!

Totul pornind de la niște reproșuri pe care goal-keeper-ul le-ar fi adus unui coleg, Ionuț Amzăr, pentru penalty-ul comis cu prahovenii. Ziaristul a povestit că intervenția unuia dintre secunzi, Sorin Colceag, ar fi aplanat conflictul. Radu Naum a reiterat faptul că are aceste informații, sigure, de la o persoană de încredere, "o sursă credibilă, de acolo, din interiorul echipei".

Andrei Nicolescu nu crede într-un conflict între Zeljko Kopic și Adnan Golubovic: „După erori de arbitraj, acum, campanie furibundă dezlănțuită contra noastră”

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a ținut să aibă o poziție oficială vizavi de acest subiect.

„Cât de tare deranjează Dinamo?! Tot play-out-ul fară spectatori. Penalty-uri inexistente dictate împotriva noastră în ultimele minute. Zeci de erori de arbitraj care ne-au refuzat minim 10 puncte în sezonul regulat și două puncte în play-out.

Și, de ultima oră, zvonuri ridicole despre tensiuni între antrenori și jucători. Se încearcă sistematic, cu un uriaș consum de resurse, să fim destabilizați.

Cât de tare îi deranjăm? Cât de mult a încurcat revenirea imediata a lui Dinamo în prima ligă pe cei care își făcuseră alte planuri? Această campanie furibundă dezlănțuită împotrivă noastră ne motivează să strângem rândurile.

Spre disperarea celor care inventează conflicte, Mister, jucătorii și întregul staff luptă solidar pentru Dinamo, pentru suporteri și pentru dreptul echipei care a câștigat de 18 ori campionatul intern de a rămâne și de a performa în prima ligă”, a reacționat Nicolescu pentru Gazeta Sporturilor.

Andrei Nicolescu ia atitudine: „Cât de tare deranjăm?!” » De ce Dinamo nu se va adresa TAS în privința suspendării de 4 etape
Kopic și Golubovic s-au pozat în această seară: „Luptăm împreună până la capăt”

Înaintea meciului de la Galați, Nicolescu a fost în vestiarul formației, la jucători, și i-a lăudat pe aceștia pentru atitudinea pe care au arătat-o la antrenamente și în discuțiile de echipă, cu Zeljko Kopic.

Andrei Nicolescu le-a explicat suporterilor de ce Dinamo nu se va adresa la TAS: „Ar fi tardiv!"

Conducătorul clubului din centrul Capitalei a vorbit și despre decizia primită astăzi din partea Comisiei de Recurs a LPF, care nu a intervenit asupra celei inițiale, a Comisiei de Disciplină a FRF. Astfel, în continuare, Dinamo are interdicție de a organiza meciuri cu spectatori vreme de încă trei meciuri din play-out, după remiza cu Petrolul (1-1).

„O decizie foarte drastică, din toate punctele de vedere. Nu ne mai rămâne decât să învățăm din ea. Vom încerca și alte mijloace pentru a găsi alternative la această suspendare, detalii pe care le veți afla la momentul oportun.

Trebuie să fim foarte, foarte puternici în acest moment. Acum, este nevoie să se unească toate energiile fanilor dinamoviști, pentru triumful echipei. Al lui Dinamo, nu al unei persoane anume.

Nu a mai rămas prea mult de comentat. O eventuală intervenție la judecata TAS ar dura între 4 și 7 luni! Nu ne poate aduce niciun beneficiu. Nici nu ar fi o sancțiune împotriva forului ce a luat decizia. Totul ar fi tardiv", a explicat Nicolescu pentru GSP.ro.

1punct a obținut Dinamo în cele trei meciuri din play-out, remiză cu Petrolul, eșecuri cu Hermannstadt și cu Oțelul

Citește și alte știri:

Piedică! De ce întârzie numirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj » Șanse mici să stea pe bancă la derby-ul cu FCSB

Cad recorduri în play-out la U Cluj » Echipa lui Neluțu Sabău se laudă cu câteva serii pozitive

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
atthur
atthur  •  10 Aprilie 2024, 15:29
Postat de Damir15 pe 10 Aprilie 2024, 12:54

ai luat medicamentele? esti de ***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Damir15
Damir15  •  10 Aprilie 2024, 12:54
Postat de atthur pe 09 Aprilie 2024, 23:19

"deranjați" rău deranjatule!!!da' și mimao e o "varză" de echipă!!! Practic B-ul scrie pe ei și nu-i rău,căci in comunism au făcut praf multe echipe...e pay-back...!!!...

ai luat medicamentele? esti de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Nini
Nini  •  10 Aprilie 2024, 07:27

Radu Naum marele om de televiziune....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează