FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Radu Naum dezvăluie o scenă incredibilă! Conflict fizic între Kopic și un fotbalist al lui Dinamo: „I-a despărțit Colceag”

Zeljko Kopic, antrenor Dinamo/ foto Imago Images
Zeljko Kopic, antrenor Dinamo/ foto Imago Images

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2024 18:16 / Actualizat marti, 09 aprilie 2024 19:21

Dinamo a pierdut cu Oțelul, scor 0-1, iar apele ar fi tulburi la clubul bucureștean. După partida de la Galați, între antrenorul Zeljko Kopic și portarul Adnan Golubovic ar fi existat un conflict.

Ei ar fi fost despărțiți de Sorin Colceag, antrenorul secund de la Dinamo, potrivit lui Radu Naum, moderatorul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport, și editorialist GSP.

„Eram 24 în celulă” » Dănuț Lupu a început să plângă în direct: „Îi mulțumesc lui Gigi Becali! Dinamo n-a trimis nici femeia de serviciu”
DĂNUȚ LUPU, ELIBERAT
„Eram 24 în celulă” » Dănuț Lupu a început să plângă în direct: „Îi mulțumesc lui Gigi Becali! Dinamo n-a trimis nici femeia de serviciu”

„Am informații că s-au împins Golubovic și Kopic după meci, i-a despărțit Colceag. Mi-a spus cineva din interiorul echipei, nu cred că a inventat așa ceva”, a spus Radu Naum în direct, la emisiunea pe care o moderează.

Zeljko Kopic, după Oțelul - Dinamo 1-0: „Trebuie mai multă calitate în atac”

După meciul pierdut la ultima fază cu Oțelul, Kopic a criticat deciziile luate de elevii lui în preajma porții adverse. Dinamo e pe locul 15 în Liga 1, direct retrogradabil.

„Cred că am controlat cea mai mare parte a meciului, am fost OK defensiv, nu le-am lăsat multe ocazii. Trebuia să fi reacționat mai bine în unele faze, dar am avut energia și atitudinea de a ataca până în ultimele minute. Am făcut totul să câștigăm, dar din păcate am primit gol în ultimele minute pentru al doilea meci la rând.

Este greu, dar sunt multe aspecte pozitive pe care trebuie să construim pentru meciurile următoare. În final trebuie să rămâi concentrat, dar nu mai avem ce face. Trebuie să analizăm și să construim pe aspectele pozitive de astăzi.

Am avut câteva ocazii, dar trebuie să demonstrăm mai multă calitate în acțiunile ofensive. Este o problemă pe care o avem de multă vreme, lucrăm la asta. Trebuie să fim mai periculoși. Totul este în continuare în mâinile noastre. Următorul meci este foarte important, trebuie să ne pregătim cât mai bine posibil și să atacăm cele 3 puncte.

Cu un rezultat bun ne vom afla din nou într-o situație bună. Trebuie să muncim și avem nevoie poate de puțin noroc pentru ca lucrurile să meargă în favoarea noastră”, a concluzionat Kopic la DigiSport.

VIDEO. Dinamoviștii, apostrofați de galerie după 0-1 cu Oțelul

Citește și:

Prima reacție a dinamoviștilor după decizia Comisiei de Recurs! Legendarul Cornel Dinu a răbufnit: „Nenorocire!”
DINAMO
Prima reacție a dinamoviștilor după decizia Comisiei de Recurs! Legendarul Cornel Dinu a răbufnit: „Nenorocire!”
Cristi Borcea, după ultima lovitură din Superligă „Dinamo a rămas fără cel mai bun jucător!” » Ce sfat oferă gratuit șefilor: „Hai, la Săftica!”
DINAMO - POLI IAȘI
Cristi Borcea, după ultima lovitură din Superligă „Dinamo a rămas fără cel mai bun jucător!” » Ce sfat oferă gratuit șefilor: „Hai, la Săftica!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (14)
therealreddog33
therealreddog33  •  10 Aprilie 2024, 09:20
Postat de Meister27 pe 09 Aprilie 2024, 20:48

pai are dreptate ***. daca in situatia asta cand nu-i treaba asa grava ce o sa faceti daca pierdeti urmatoarele 3 meciuri? va bateti intre voi? voi daca nu faceati blaturi erati deja retrogradati. voi ati avut noroc ca atata craiova cat si iasi au facut tot un punct ca si voi in astea 3 etape.

E distractiv să vezi steliștii scriind de blaturi la Dinamo, în condițiile în care FCSB are lejer 3-4 "sateliți" în prima ligă, cu care schimbă puncte și jucători după bunul plac. Apoi, ca să fie blaturi, ar trebui ca echipa adversă să aibă ceva de câștigat. Ce să le dăm? Că bani ca nentu jiji nu avem. Echipe ca Voluntari, Otelul, Hermanstadt șamd au și ele nevoie mare de puncte, fie pentru evitarea retrogradării, fie pentru a lua mai mulți bani sau juca în cupele europene. Deci care e schepsisul cu blatul, că eu nu mă prind?!

mirstelistu
mirstelistu  •  10 Aprilie 2024, 08:35

S-au batut de foame pe ultima clatita astia

creeperno534
creeperno534  •  09 Aprilie 2024, 22:52

Fake news

Vezi toate comentariile (14)
Comentează