FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Prima reacție a dinamoviștilor după decizia Comisiei de Recurs! Legendarul Cornel Dinu a răbufnit: „Nenorocire!”

Cornel Dinu a oferit prima reacție după suspendarea lui Dinamo
Cornel Dinu a oferit prima reacție după suspendarea lui Dinamo

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2024 15:25 / Actualizat marti, 09 aprilie 2024 16:25

Cornel Dinu, născut în 1948, în același an cu Dinamo, suferă din cauza situației de la clubul său de suflet și a avut o analiză dură vizavi de decizia Comisiei de Recurs a LPF ce menține suspendarea de 4 etape fără spectatori, până la finele play-out-ului.

Dinamo n-a avut succes în demersul de a-și diminua cele 4 etape de suspendare, pentru incidentele de la meciul cu UTA. Comisia de Recurs a LPF a decis să mențină sancțiunea disciplinară dictată inițial de forul federal, atât în cazul "câinilor", cât și în privința arădenilor.

Astfel, Dinamo continuă să dispute toate meciurile de acasă până la finalul acestui sezon de play-out fără spectatori în tribune! Totuși, va putea organiza partide cu copii sub 14 ani, în diverse zone ale arenei, așa cum s-a întâmplat la etapa cu Petrolul (1-1).

Povestea singurului suporter român elogiat printr-o scenografie 3D » Momentul care a dinamitat rivalitatea Dinamo - Steaua: „Până atunci, steliștii erau neimportanți”
DINAMO
Povestea singurului suporter român elogiat printr-o scenografie 3D » Momentul care a dinamitat rivalitatea Dinamo - Steaua: „Până atunci, steliștii erau neimportanți”

"Respinge recursul ca nefondat. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată azi, 09.04.2024, în ședință nepublică, la sediul LPF", a transmis LPF într-un comunicat publicat pe site-ul oficial.

Cornel Dinu critică deciziile contra echipelor Dinamo și UTA: „Galeriile sunt formate 90 la sută din oameni la locul lor"

Pe poziție retrogradabilă direct, cu două meciuri la rând în care a primit gol la ultima fază, pierzând trei puncte ce-ar putea fi esențiale - 1-1 cu Petrolul și 0-1 cu Oțelul -, Dinamo este într-o situație critică!

Legendarul Cornel Dinu a oferit prima reacție după decizia Comisiei de Recurs. „Nu e bine! Înseamnă că lucrurile sunt mai complicate. E nenorocire! Justiția nu mai e oarbă în România și ascultă de tot felul de comenzi politice, dar iată că și justiția fotbalului are cam același mod de funcționare. Au vrut să dea exemple dure, tocmai acum.

Problema agresivității ultrașilor e veche, trebuia rezolvată de multă vreme. Dar nu de maniera de a suferi o echipă, mii de suporteri liniștiți... Identificați ăia, 10-15-20 care sunt capul răutăților și scoși din stadion, din fotbal!

Nu era cazul acum (n.r. de o asemenea sancțiune)! Exemplele trebuiau date mult mai de mult, cu capii răutăților. Încă de când s-a incendiat peluza aia la Steaua prin anii '90...

Hotărâre mult prea agresivă, neconformă cu realitatea.

Galeriile, în proporție de 90 la sută, sunt formate din oameni la locul lor. Pot fi identificați 50-60 de inși mai turbulenți.

S-a ajuns la o încercare de a combate fenomenul, dar suferă nemeritat echipa și apoi marea masă a suporterilor dinamoviști. Îngreunează clar situația lui Dinamo din acest moment", a reacționat Cornel Dinu în exclusivitate pentru GSP.ro.

Cornel Dinu a ieșit prima oară din casă azi, după 4 luni!

Mister a ieșit astăzi din casă, prima oară după aproape 4 luni, pentru a se trata de niște probleme medicale la picior.

„O să am nevoie și de operație, fac analize, sufăr de 12 ani... Fac și infiltrații, am probleme mari la femurul stâng. Pe lângă problemele mele, vechi, a fost un chin să găsesc un loc de parcare la Spitalul de Urgență. Doamne, ce-au ajuns România, Bucureștiul...", a reacționat fostul mare fundaș.

Citește și alte știri:

Replică nemiloasă de la Dinamo, după izbucnirea lui Dănuț Lupu: „Nu am dorit să-l pun într-o situație stânjenitoare. Am crezut că a înțeles”

Piedică! De ce întârzie numirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj » Șanse mici să stea pe bancă la derby-ul cu FCSB

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (13)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  10 Aprilie 2024, 00:42
Postat de Catalynn.17 pe 09 Aprilie 2024, 16:13

Da, nu e treaba clubului să își spioneze suporterii! Pt asta avem instituții abilitate care o pot face în limitele și sub rigorile legii!

Amice, lpf i-a mai salvat o data cand s-a trecut de la 14 la 16 echipe. justitia i-a scăpat de faliment scazandu-le 32 mil euro din datorii. Acum 4 etape fără spectatori este nimic raportat la cafteala aceea din afara stadionului dar și de pe teren , asezonata cu petarde și artificii. Bine ca nu le-a dat 10 etape . Acum sa pună mâna sa lupte dacă vor sa prindă măcar un loc de baraj.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  10 Aprilie 2024, 00:36
Postat de creeperno534 pe 09 Aprilie 2024, 22:56

Lpf vrea Dinamo in B!

Amice, asta e cusurul tău...uiți repede. Ca sa nu retrogradeze Dinamo, LPF a trecut de la 14 la 16 echipe stricand rostul jocurilor din play ouț. Cu 8 echipe se jucau meciuri tur-retur. Apoi mai trebuie menționat ca justiția a scazut din datoria clubului 32 mil euro în condițiile în care alte echipe pt câteva milioane au fost declarate în faliment. Asa ca , după cafteala aceea ca în " 7 păcate " ( din afara stadionului dar și de pe terenul de joc , asezonata cu petarde și artificii) Dinamo ar trebui sa fie mutumita ca nu a primit 10 etape de suspendare a terenului. Sa lupte pt ca a adus câțiva jucători și un antrenor care pare serios dar trebuie sa pună mana și sa inscrie goluri ,sa nu mai joace la ciupeala. Măcar sa termine pe locurile de baraj pt ca asa nu va retrograda. Am înțeles ca va avea un parcurs mai ușor...cu echipe cu care se bate pt evitarea retrogradării. Însă pt curățenia ( în mica parte ) competiției și dreptatea fata de celelalte echipe retrogradate și falimentate de justiție, Dinamo ar trebui sa ia drumul ligii a II-a pt ca falimentul era diagnosticul corect și drept al acestei echipe.

creeperno534
creeperno534  •  09 Aprilie 2024, 22:56

Lpf vrea Dinamo in B!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close