FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI

EXCLUSIV Cristi Borcea, după ultima lovitură din Superligă „Dinamo a rămas fără cel mai bun jucător!” » Ce sfat oferă gratuit șefilor: „Hai, la Săftica!”

Cristi Bobar, președintele celor de la CSM Reșița, a vorbit la GSP Live despre o posibilă revenire a lui Cristi Borcea, nașul său, la Dinamo, atunci când noul stadion din „Ștefan cel Mare” va fi gata.
Cristi Bobar, președintele celor de la CSM Reșița, a vorbit la GSP Live despre o posibilă revenire a lui Cristi Borcea, nașul său, la Dinamo, atunci când noul stadion din „Ștefan cel Mare” va fi gata.

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2024 18:53 / Actualizat marti, 09 aprilie 2024 19:02

Cristi Borcea, 54 de ani, a reacționat după decizia de azi a Comisiei de Recurs a LPF, prin care se mențin cele 4 etape de suspendare, ce nu permite clubului Dinamo să organizeze meciuri cu spectatori: „Șefii clubului să doarmă la Săftica de acum încolo, să scoată «cașcavalul» pentru jucători!”.

„Câinii” n-au avut succes în demersul de a-și diminua cele 4 etape de suspendare, pentru incidentele de la meciul cu UTA. Comisia de Recurs a LPF a decis să mențină sancțiunea disciplinară dictată inițial de forul federal, atât în cazul „câinilor”, cât și în privința arădenilor.

Prima reacție a dinamoviștilor după decizia Comisiei de Recurs! Legendarul Cornel Dinu a răbufnit: „Nenorocire!”
DINAMO
Prima reacție a dinamoviștilor după decizia Comisiei de Recurs! Legendarul Cornel Dinu a răbufnit: „Nenorocire!”

Dinamo - Poli Iași, esențial pentru salvarea de la retrogradare

Astfel, Dinamo continuă să dispute toate meciurile de acasă până la finalul acestui sezon de play-out fără spectatori în tribune! Totuși, va putea organiza partide cu copii sub 14 ani, în diverse zone ale arenei, așa cum s-a întâmplat la etapa cu Petrolul (1-1).

Pe poziție retrogradabilă direct, cu două meciuri la rând în care a primit gol la ultima fază, pierzând trei puncte ce-ar putea fi esențiale - 1-1 cu Petrolul și 0-1 cu Oțelul -, Dinamo este într-o situație critică! Duminică, de la ora 18:15, echipa va juca în Capitală contra lui Poli Iași, un duel esențial în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Cristi Borcea știe cum se poate salva Dinamo: „Băieții trebuie să simtă «cașcavalul»!"

Fostul conducător al lui Dinamo, Cristi Borcea, a avut o poziție tranșantă la auzul veștii că s-a păstrat sancțiunea de 4 etape.

„Ne-au lăsat fără cel mai bun jucător (n.red prin decizia FRF, apoi a LPF)! Ce să mai vorbim, gata, nu mai avem conducătorul de joc! Suporterii reprezentau cel mai puternic și mai fidel jucător al lui Dinamo. Nu de ieri, de azi.

Situația e clară: șefii de acum ai clubului trebuie să doarmă la Săftica până la finalul campionatului. În lipsa «lui», a celui mai important jucător.

Și să compenseze, cu bani. Cu ce altceva?! Băieții trebuie să simtă «cașcavalul». Situația este grea, este disperată", a reacționat Cristi Borcea pentru GSP.ro.

12trofee a cucerit Borcea în perioada în care a activat la Dinamo, în diverse funcții

VIDEO. Fotbaliștii lui Dinamo, apostrofați de galerie la finalul meciului cu Oțelul Galați

Citește și alte știri:

„Păcănelele”, interzise în aproape toată România » Orașele în care sunt permise în continuare, printr-un amendament de ultim moment

Cad recorduri în play-out la U Cluj » Echipa lui Neluțu Sabău se laudă cu câteva serii pozitive

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  09 Aprilie 2024, 23:30
Postat de id45 pe 09 Aprilie 2024, 21:19

Tinere ”bavarez ” mai bine tăceai ! De unde să scoată bani ? Din afaceri și golănii ... pe care ”statul român” ... NU LE-A RECUPERAT NICIODATĂ ÎN 34 DE ANI ... de la tine și alții ??? El nu a fost în stare ... ” să condamne” pe cei care ... AU TRAS ÎN NOI ÎN 22 și care ... acum au ... CERTIFICAT DE REVOLUȚIONAR ! Bă băieți , credeți poporul ăsta așa de prost , să vă scoată din *** ... de fiecare dată ??? Dar să revenim ... pă bune la oile noastre ! Stai liniștit ... frf bucurești ... lucrează ... să scape ... haita ! Că din aia trăim ... din pariuri , din marfă expirată sau plină de e-uri și altele !!!

Total de acord cu dumneata...pana la ”frf lucreaza ...sa scape haita...” pai, daca era sa o scape, o scapa si acum 2 ani, cand au retrogradat, nu? Mna, zic si eu.....

creeperno534
creeperno534  •  09 Aprilie 2024, 22:54

Frf a interzis suporterii, ce salvare visezi?

parintele.clapon.rahoviteanu
parintele.clapon.rahoviteanu  •  09 Aprilie 2024, 22:00

Hai DINAMO BUCURESTI!!...Nu mor caii cand vor câinii, nici câinii cand vor stăpânii!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează