INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Mesajul lui Laporta pentru fanii Barcelonei: „Știm ce trebuie făcut!”

Joan Laporta
Foto: Imago
Joan Laporta Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 21 septembrie 2021 22:35 / Actualizat marti, 21 septembrie 2021 22:57

Barcelona a remizat acasă cu Granada, 1-1, iar fanii i-au cerut demisia lui Ronald Koeman. Laporta îi îndeamnă la calm pe suporteri și îi asigură că lucrurile se vor îmbunătăți.

Președintele Barcelonei a postat un alt mesaj video adresat fanilor, în care le-a cerut să sprijine în continuare echipa.

„Bună ziua, fani ai Barcelonei. Vă rog să susțineți în continuare echipa, ea are nevoie de voi. Știm că trăim un moment dificil și acestea sunt momentele în care trebuie să fiți alături”, a declarat Joan Laporta.

Conducerea Barcelonei sa va întâlni cu fanii

„Săptămâna aceasta, o delegație a Barcelonei va merge la Palos de la Frontera la un eveniment al clubului de suporteri, care coincide cu meciul de la Cadiz. Aveți încredere că echipa va încerca să câștige meciul cu Cadiz. 

Nu știu ce se va întâmpla, dar indiferent de ce va fi, în următorul meci împotriva Levante, de acasă, continuați să ne susțineți. Echipa are nevoie de susținerea voastră. 

Încercați să rămâneți calmi, știm ce trebuie făcut și vom rezolva această situație. Mulțumesc foarte mult și haide Barcelona!”, a încheiat președintele Barcelonei.

Al treilea mesaj de susținere pe care îl transmite fanilor

Este a treia oară când Laporta publică un videoclip de acest tip, dar la fel ca în al doilea, care a venit după înfrângerea cu 3-0 acasă cu Bayern München, președintele nu a reușit să-și arate sprijinul pentru Koeman. 

Conducerea FC Barcelona ar fi decis să se despartă de antrenorul în vârstă de 58 de ani, susține publicația Goal.com. Favorit pentru a-l înlocui pe olandez este Roberto Martinez (48 de ani), actualul selecționer al Belgiei.

Roberto Martinez, la Barcelona?

Două nume apar pe lista de posibili înlocuitori ai lui Koeman. Este vorba despre Xavi, legendarul mijlocaș al Barcelonei care în prezent o antrenează pe Al-Sadd, și Roberto Martinez, selecționerul Belgiei. 

Ambii sunt sub contract, astfel că Barcelona nu va avea o misiune facilă în a-i aduce. Conform Goal, mai multe șanse de a prelua banca tehnică a Barcelonei le are Roberto Martinez, născut chiar în Catalonia, în provincia Lleida. 

Martinez mai are contract cu Federația Belgiană până în iunie 2022, dar ar putea fi tentat de oportunitatea ivită.

Iniesta mizează pe Xavi

Andres Iniesta (37 de ani), fost mare jucător al Barcelonei, îl susține pe Xavi pentru a o prelua pe formația catalană în cazul demiterii lui Ronald Koeman.

Îl văd pregătit să devină antrenor al Barcelonei. Desigur, mi-l imaginez antrenând Barça. Se pregătește de mulți ani și este pe deplin pregătit. De asemenea, are încredere în a face față acestei provocări. Mi-ar plăcea să mă întorc într-o zi la Barcelona, ​​asta e sigur. Dar încă nu știu unde mă văd și dacă aceste variante pot fi sau nu date
-Andres Iniesta, fost jucător Barcelona

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Dat afară de Gigi Becali, Ante Vukusic e erou în Italia » Decisiv în ultimul meci: „Acum îmi pot demonstra valoarea”

Romeo Beckham, ținta ironiilor după debutul în fotbalul profesionist: „Se vede că a moștenit-o pe mama lui!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  22 Septembrie 2021, 09:30

Martinez a dus Belgia pe locul 1 in lume.La Barcelona nu cred ca are vreo sansa de reusita.Echipa se pare ca e in perioada in care ani buni nu a contat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează