INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona, negocieri secrete cu Messi » Contract pe 10 ani! Argentinianul e dispus să renunțe la bani

Leo Messi, tentat să își prelungească înțelegerea cu Barcelona. Foto: Imago
Leo Messi, tentat să își prelungească înțelegerea cu Barcelona. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 29 aprilie 2021 07:11 / Actualizat joi, 29 aprilie 2021 09:12

Joan Laporta (58 de ani), președintele de la FC Barcelona, a demarat operațiunea prelungirii contractului starului Lionel Messi (33), scadent la finalul acestui sezon.

Joan Laporta face primii pași pentru a rezolva una dintre cele mai presante probleme ale începutului său de mandat ca președinte la Barcelona: reînnoirea contractului lui Messi, care expiră la finele acestui sezon.

În acest scop, președintele „blaugrana” a avut săptămâna trecută o discuție cu Jorge Messi, tatăl lui Lionel. Cei doi au ieșit la masă, unde au testat terenul înainte ca Barcelona să îi facă o ofertă oficială celui mai important fotbalist al ei, anunță Mundo Deportivo, care citează televiziunea catalană TV3.

Messi, negocieri cu Barcelona

Laporta a explicat că nu poate face o ofertă acum, întrucât auditul economic pe care l-a început după ce a devenit președinte nu este încă gata, dar semnele din partea „taberei” Messi au fost bune. „Și-au arătat predispoziția de a ajunge la un acord”, scrie Mundo Deportivo.

Potrivit sursei citate, Messi ar lua în calcul o înnoire „imaginară”, cu un contract pe termen lung, de 10 ani, cu o clauză surpriză. Înțelegerea l-ar păstra încă două sezoane la Barcelona (deci până la vârsta de 36 de ani), plus o clauză care să-i permită să meargă în MLS pentru ultimii doi ani din cariera de fotbalist. În 2025, argentinianul ar reveni la Barcelona pentru a lucra în partea administrativă pentru cel puțin 5 ani.

Messi Snr. ar fi înțeles poziția Barcelonei și situația economică actuală și ar fi lăsat de înțeles că fiul său este dispus să primească jumătate din salariul pe care-l are în prezent. În schimb, Laporta ar trebui să găsească o cale de a aduce o vedetă la echipă, pentru a începe un nou proiect câștigător. Cel mai probabil, pe Erling Haaland.

VIDEO. TOP 5 goluri ale lui Lionel Messi la Barcelona

Mai multe știri despre Barcelona:

Chiar îl vor pe Messi! Anunțul care îi dă fiori Barcelonei » Contractul e GATA!
TRANSFER
Chiar îl vor pe Messi! Anunțul care îi dă fiori Barcelonei » Contractul e GATA!
Barcelona contraatacă după oferta lui PSG pentru Messi! Catalanii fac rost de 500 de milioane de euro pentru două obiective clare
BARCELONA
Barcelona contraatacă după oferta lui PSG pentru Messi! Catalanii fac rost de 500 de milioane de euro pentru două obiective clare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
realcf
realcf  •  29 Aprilie 2021, 16:24

*** il mai tine pe asta inca 10 ani... deja este terminat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

853246084756615
Marcel Popa  •  29 Aprilie 2021, 15:03

Nu te mai tine nimeni inca 10 ani, poate sa te cheme super Messi.Minciuni marca gsp ca de obicei.

dinamo100
dinamo100  •  29 Aprilie 2021, 12:43

Pai daca sunt negocieri secrete, de unde stie GSP ce au discutat?!! Are linie directa cu Laporta?! In orice caz, Haaland nu se prea potriveste stilului Barcelonei. El e un jucator de forta si viteza, nu unul de ticki-taka. Locul lui Haaland e in Anglia.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează