INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Scenariu uluitor! Perez l-a convins pe Laporta să renunțe la Messi?! „Nu știu dacă Barcelona a făcut totul ca să rămân”

Perez l-a convins pe Laporta să renunțe la Messi?!
Perez l-a convins pe Laporta să renunțe la Messi?!

Articol de - Publicat luni, 09 august 2021 10:23 / Actualizat luni, 09 august 2021 10:52

Președintele Barcelonei l-ar fi putut păstra pe Leo Messi (34 de ani) dacă ar fi acceptat să renunțe la proiectul Super Ligii. „Dar Laporta a preferat Super Liga și l-a sacrificat pe Messi”, a spus Javier Tebas, liderul ligii profesioniste spaniole.

„Nu știu dacă Barcelona a făcut totul pentru ca eu să rămân. Eu am făcut totul”. Leo Messi a fost mai mult decât surprins să afle că nu i se mai poate prelungi contractul, după ce, cu câteva zile înainte, fusese asigurat că noul acord era bătut în cuie și că respecta fair-play-ul financiar impus de liga spaniolă. Printre rânduri, a sugerat că Joan Laporta are partea lui de vină pentru această ruptură.

„De neînțeles, Laporta s-a lăsat convins de Perez și de Agnelli”

Cotidianul Marca dezvăluie că ruptura a fost provocată din umbră de Florentino Perez, liderul lui Real Madrid.

„Alianța dintre LaLiga și fondul de investiții CVC, acceptată în principiu de Laporta, era piesa care rezolva întreg puzzle-ul. Totuși, de neînțeles, președintele blaugrana s-a lăsat convins de Perez și de Agnelli, șefii unei Super Ligi lovite atât de dur, dar încă în viață, să renunțe la banii oferiți de liga profesionistă spaniolă chiar și pierzându-și cel mai bun jucător din toată istoria sa", a comentat Marca.

Președintele La Liga: „Laporta era inițial bucuros să accepte acordul cu CVC”

Javier Tebas, președintele La Liga, a confirmat pentru La Vanguardia că „Laporta era inițial bucuros să accepte acordul cu CVC”. Un pact care ar fi ajutat cluburile iberice, imediat, cu o sumă totală de 2,7 miliarde de euro (270 de milioane numai pentru Barcelona). 

Dar Tebas a precizat: „Acest lucru ar fi însemnat că renunță la proiectul Super Ligii. Ceea ce, în final, Laporta nu a mai vrut. A preferat Super Liga și l-a sacrificat pe Messi”.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mircea Lucescu a condus echipa din spital la meciul cu Zoria! Cum s-au descurcat jucătorii lui Dinamo Kiev

Barcelona, victorie la primul meci fără Messi! Catalanii au făcut scor în meciul cu Juventus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
278581350573423
Ioan Ioan  •  09 August 2021, 15:30

Eu zic ca Barca a vrut sa scape de Messi. Salariul mare, varsta si , probabil, comoditatea lui Messi l-au facut pe Laporta sa renunte la serviciile lui. Adevarul este ca in cele mai multe meciuri Messi parea plictisit, fara chef, total deconectat de ce se intampla in teren. A fost un jucator genial, dar vremea lui a trecut. Asta-i adevarul.

maistorkokir
maistorkokir  •  09 August 2021, 13:26

Atatea conspiratii pt un jucator de 34 de ani. Messi e in declin vizibil de cativa ani.

steaua.libera
steaua.libera  •  09 August 2021, 13:20
Postat de ciuke pe 09 August 2021, 12:37

Ce-ti mai place varza...nu este nicio discutie in contradictoriu, eu nefiind fanul Barcei sau a Realului. Asa vad eu lucrurile, s-a retras Xavi in 2015, pa-pa pase si CL. Messi nu este un vrajitor, face si el ce poate si singur n-a putut, cum s-a vazut si la nationala Argentinei. In rest, ia cu paine...

Nu la tine ma refeream, la aia agresivi. Dubios de multa patima pun unii. Chiar si moderatorul, banand niste cuvinte absolut onorabile, e o meserie pana la urma.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează