INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Joan Laporta recunoaște: „Încă avem datorii la Messi” » Când se vor încheia plățile

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 03 iulie 2023 18:29 / Actualizat luni, 03 iulie 2023 19:05

Președintele Barcelonei, Joan Laporta, a admis că gruparea blaugrana are și acum restanțe salariale la Lionel Messi (36 de ani) și că acestea vor fi integral achitate abia în 2025.

Lionel Messi nu mai îmbracă din 2021 tricoul Barcelonei. Dar clubul îi datorează bani și acum. A recunoscut-o președintele Joan Laporta, într-un interviu acordat cotidianului La Vanguardia

Alt scandal cu Neymar » Brazilianul a sărit la bătaie într-un club de noapte!
BRAZILIA
Alt scandal cu Neymar » Brazilianul a sărit la bătaie într-un club de noapte!

„Ceea ce îi datorăm sunt restanțe salariale care au fost convenite cu conducerea anterioară”, a dezvăluit oficialul catalan, care a precizat și data la care această datorie va fi achitată integral: „Plățile către Leo se vor încheia în 2025”.

Joan Laporta: „Messi ar fi continuat să fie sub presiune la noi”

Laporta a dat asigurări că înțelege decizia internaționalului argentinian de a refuza Barcelona și de a se transfera la Inter Miami și a dezvăluit că Barça îi pregătește un omagiu pe Camp Nou, după ce arena va fi renovată. 

„Tatăl lui mi-a spus că Leo a avut un an foarte greu la Paris și că își dorește mai puțină presiune. Dacă ar fi optat pentru noi, ar fi continuat să fie sub presiune și i-am înțeles decizia. Îi urăm mult succes. Am început deja să-i pregătim un supertribut. În cadrul aniversării a 125 de ani, când ne vom întoarce pe Camp Nou, ar fi perfect.”, a spus Laporta. 

Mi-am dorit foarte mult să revin la Barcelona. Eram foarte încântat de idee, dar, după ce am trăit în 2021, nu am vrut să fiu pus din nou în aceeași situație, să aștept să văd ce se va întâmpla și până la urmă să plec, iar viitorul să nu fie în mâna mea, ci în mâna altora.

- Lionel Messi, în Mundo Deportivo

Lionel Messi și-a adus favoritul în America » Cine îl va antrena la Inter Miami
Inter Miami
Lionel Messi și-a adus favoritul în America » Cine îl va antrena la Inter Miami

Joan Laporta: „Unele opțiuni sunt imposibil de accesat”

Președintele Barcelonei a vorbit și despre transferuri. Laporta își dorește ca Ansu Fati să rămână în Catalunya pentru că „e un jucător capabil să facă diferența, are talent”. De asemenea, a admis că există oferte și pentru alți jucători blaugrana și i-a nominalizat pe Christensen, Pedri, Gavi, Ronald Araújo, Ter Stegen, Raphinha și Balde: „Însă noi nu suntem un club specializat pe vânzări”.

În ceea ce privește întăririle, el a admis că mijlocul terenului are nevoie de jucători noi. Dar în același timp a reamintit că situația financiară a clubului nu permite aducerea unor supervedete: „Xavi înțelege situația. Ar vrea să întărească mijlocul terenului, dar știe că unele opțiuni sunt imposibil de accesat.”

Am auzit că Barcelona trebuia să vândă jucători sau să scadă salariile fotbaliștilor (n.r. - pentru aducerea sa) și adevărul este că nu am vrut să trec prin asta, să am de-a face cu așa ceva. Așa că am luat decizia că voi merge la Miami. Dacă nu am putut să revin la Barcelona, am vrut să părăsesc Europa, să ies din lumina reflectoarelor și să mă gândesc mai mult la familia mea

- Lionel Messi, în Mundo Deportivo

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Granzii din Spania se luptă pentru semnătura unui nou talent turc » Barcelona vrea să-i pună o clauză de un miliard

Este oficial! Newcastle a cumpărat cel mai scump jucător italian din istorie! Căpitanul naționalei U21 a semnat pe 5 sezoane

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  04 Iulie 2023, 10:17
Postat de elgabri pe 03 Iulie 2023, 19:30

Oare la arbitrii nu mai au datorii ??

lasa ca mimao eu cu toti banii la zi!! frustratule!

elgabri
elgabri  •  03 Iulie 2023, 19:30

Oare la arbitrii nu mai au datorii ??

Vezi toate comentariile (2)
Comentează