INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Flavius Daniliuc a trecut la alt nivel. Lasă „lanterna roșie” din Serie A pentru multipla campioană a Austriei

Flavius Daniliuc FOTO: Imago
Flavius Daniliuc FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 17:51 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 22:57

Flavius Daniliuc (22 de ani), fundașul central cu părinți români născut la Viena, a fost împrumutat azi de Salernitana la RB Salzburg până la sfârșitul sezonului. „Noul nostru număr 25”, l-a prezentat oficial noul său club. Daniliuc a fost doar de opt ori titular în actuala stagiune la Salernitana, adunând 742 de minute.

Flavius Daniliuc își dă un restart în carieră. Folosit cu intermitență ca titular la Salernitana în acest sezon, după ce în precedentul era om de bază în echipa granata, stoperul de 22 de ani a ales să plece din Serie A până în vară, sub formă de împrumut. 

Maroc, „îngropat
CUPA AFRICII
Maroc, „îngropat" de Hakimi la Cupa Africii » Avertisment uimitor: „Ar trebui să moară toți ca să-l las să bată penalty!”

A dat campionatul italian pe Bundesliga austriacă, unde va avea contract timp de cinci luni. Fundașul care s-a născut la Viena din părinți români originari din Suceava a fost prezentat oficial azi la RB Salzburg, campioana ultimilor 10 ani în Austria, care a anunțat:"Noul nostru număr 25".

Salernitana l-a cumpărat cu 5,8 milioane

Flavius, cumpărat cu 5,8 milioane de euro de la Nice, în august 2022, nu mai era mulțumit de statutul său în formația lui Pippo Inzaghi și a acceptat oferta venită în penultima zi de mercato. 

Chiar dacă a avut o evoluție apreciată în ultima etapă, 1-2 luni cu AS Roma, Salernitana i-a dat drumul, costul împrumutului fiind 300.000 de euro. Asta pentru că îl va lua pe neamțul Jerome Boateng (35 de ani, venit liber de contract), care va primi 400.000 de euro salariu net până la vară.

„Și-a luat la revedere de pe «Arecchi»"

„Flavius și-a luat adio de pe «Arechi» cu o evoluție solidă, în pofida eșecului suferit cu Salernitana. Prestație curajoasă și tenace a fundașului central, care a reușit să facă față unui adversar de calibrul lui Romelu Lukaku", a scris Tuttomercatoweb. 

Iar La Gazzetta dello Sport a comentat laconic: "A plecat la Salzburg cu o prestație fără greșeli". Și i-a dat nota 6. Nu se știe dacă RB Salzburg va avea sau nu opțiune ori obligație de cumpărare la finalul sezonului.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Gest șocant făcut de Roberto Mancini la Cupa Asiei » Explicația italianului a fost stupefiantă + Ce riscă selecționerul saudiților!
CUPA ASIEI
Gest șocant făcut de Roberto Mancini la Cupa Asiei » Explicația italianului a fost stupefiantă + Ce riscă selecționerul saudiților!
Fostul căpitan al unei echipe din La Liga, acuzat că ar fi abuzat sexual mascota clubului!
SPANIA
Fostul căpitan al unei echipe din La Liga, acuzat că ar fi abuzat sexual mascota clubului!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează