INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

VIDEO Laszlo Boloni protestează după ce i s-a anulat un gol valabil: „Nu mă întrebați ce să facem pentru a înscrie!”

Loți Boloni protestează după ce i s-a anulat un gol greșit. Foto: Imago Images
Loți Boloni protestează după ce i s-a anulat un gol greșit. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 14 februarie 2023 13:39 / Actualizat marti, 14 februarie 2023 13:53

Metz, echipa pregătită de Laszlo Boloni (69 de ani), ar fi putut câștiga acasă în fața lui Caen, dar asistentul a ridicat greșit steagul la golul lui Georges Mikautadze, deși nu era ofsaid. S-a terminat 0-0.

Din 24 octombrie, de la 0-2 în Normandia cu liderul Le Havre, Laszlo Boloni și Metz nu au mai pierdut în Ligue 2. Zece meciuri la rând fără înfrângere.

Mihai Rotaru a propus un jucător de la Universitatea Craiova la FCSB » Cum a reacționat Becali
FCSB
Mihai Rotaru a propus un jucător de la Universitatea Craiova la FCSB » Cum a reacționat Becali

Metz a înscris, dar golul a fost anulat greșit!

Totuși, dacă lorenii au avut cinci victorii și un egal în primele șase partide ale acestei serii, în ultimele patru întâlniri au câștigat doar o dată, remizând de trei ori. Cum s-a întâmplat și luni seară, acasă, contra lui Caen (0-0).

Ceea ce l-a deranjat însă pe Loți a fost că jucătorii săi au concretizat dominarea. Mikautadze a înscris la centrarea lui Udol, numai că tușierul a ridicat steagul la pasatorul decisiv, deși acesta nu era în ofsaid. Ar fi fost al 12-lea gol al georgianului, care s-ar fi desprins în fruntea topului golgheterilor. Reușită anulată, asistentul a greșit. 

VIDEO. Rezumatul meciului FC Metz - Caen (0-0)

Laszlo Boloni: „Am curajul să spun că nu a fost ofsaid”

„Am văzut echipa mea controlând jocul. Ne-am creat ocazii de gol, dar nu mă întrebați ce să facem pentru a înscrie. Am mai răspuns în trecut... Când marcăm, arbitrul trebuie să acorde golul”, a protestat Boloni la conferință împotriva brigăzii lui Marc Bollengier.

Antrenorul a continuat: „Acea decizie a schimbat totul. Am revăzut imaginile. Am curajul să spun că nu a fost ofsaid. Nu arbitrul ne-a făcut să pierdem puncte, însă circumstanțele n-au fost în favoarea noastră. A fost ridicat steagul pentru nimic, jocul a fost întrerupt de mai multe ori...”.

Laszlo Boloni, la trei puncte de zona promovării

Și-a felicitat băieții, chiar și la 0-0: „Nu puteam face mai mult”. Metz e pe locul 4, la doar trei puncte de Sochaux, poziția secundă, care asigură promovarea în Ligue 1.

Citește și:

Răzvan Lucescu, furios pe propriul jucător! Îl amendează cu 5.000 de euro pentru că n-a dat o pasă de gol

Varianta-surpriză lansată de presa din Italia: el ar putea fi succesorul lui Klopp la Liverpool

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  14 Februarie 2023, 15:51

Loti este antrenor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează