INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Laurent Koscielny, fostul căpitan al lui Arsenal, atacat brutal de legendele „tunarilor”: „P**ă proastă”

Articol de - Publicat joi, 08 august 2019 18:24

Laurent Koscielny, 33 de ani, ultimii nouă petrecuți la Arsenal, a semnat cu Bordeaux după ce a făcut grevă la clubul londonez.

Decizia lui Laurent Koscielny i-a luat pe toți pe nepregătite. Dintr-o dată, cel care era căpitanul lui Arsenal și care juca de nouă ani la „tunari” a refuzat să facă deplasarea în SUA cu echipa. A intrat în grevă. 

Stoperul în vârstă de 33 de ani nu a cedat până când nu a fost lăsat să plece. S-a întors în Franța, semnând cu Bordeaux, care a plătit numai 5,5 milioane de euro.

„Plecasem de acasă la 19 ani. Voiam să-mi închei cariera fericit, alături de ai mei”, a explicat Koscielny. Dar legendele lui Arsenal l-au pus la zid pentru modul în care a ales să se despartă de cel mai important club al carierei sale.

„Doare. O lipsă de respect incredibilă. Ar trebui să-ți fie rușine de ce ai făcut”, a comentat Ian Wright, în timp ce Lee Dixon a adăugat: „Cineva l-a sfătuit greșit. Dar, la un moment dat, trebuia să-ți treacă prin minte că nu e deloc o idee bună”. Încheind cu o jignire sub formă de hashtag: „P**ă proastă”. 

353 de meciuria jucat Koscielny la Arsenal în 9 ani (27 de goluri marcate)

VEZI ȘI:

Sané s-a accidentat grav la genunchi! Îl mai cumpără Bayern?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
unu_de_pe_net
unu_de_pe_net  •  09 August 2019, 09:23

***, legendele lu' peste! Omul asta a trudit din greu, timp de 9 ani, pentru gloria lui Arsenal si avea si el, in schimb, o singura dorinta: sa-si incheie cariera aproape de ai lui. Sa va fie rusine ca nici macar atata lucru nu-i acceptati, la cate a facut pentru clubul vostru! Voi sunteti aia lipsiti de respect!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paul801
paul801  •  09 August 2019, 06:42
Postat de mihai_luchian pe 08 August 2019, 20:05

Mai ales că francezii sunt niște modești și niște umili care nu-ți spun nici dă-te mai încolo... O rasă atât de tolerantă și deloc cu nasul pe sus ceva de nemaiîntâlnit...

sunt oricum peste englezi ca si oameni

mihai_luchian
mihai_luchian  •  08 August 2019, 20:05
Postat de bazinga pe 08 August 2019, 19:53

Astia sunt englezii....te storc ca pe o lamaie si apoi te arunca ca pe masea stricata!Bine a facut ca s-a intors acasa si nu a mai stat printre arogantii aia infatuati....

Mai ales că francezii sunt niște modești și niște umili care nu-ți spun nici dă-te mai încolo... O rasă atât de tolerantă și deloc cu nasul pe sus ceva de nemaiîntâlnit...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează