INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Sané s-a accidentat grav la genunchi! Îl mai cumpără Bayern?

Articol de - Publicat joi, 08 august 2019 18:13

Atacantul german Leroy Sané (23 de ani) a fost victima unei rupturi la ligamentele încrucișate ale genunchiului drept și va fi operat.

Tocmai când se anunțase că Bayern s-ar fi înțeles cu Man. City și că va plăti 110 milioane de euro pentru Leroy Sané, atacantul german în vârstă de 23 de ani a suferit o gravă accidentare.

Înlocuit după numai 12 minute la Supercupa cu Liverpool, Sané a suferit o ruptură la ligamentele încrucișate ale genunchiului drept și va fi supus unei intervenții chirurgicale. Urmând să lipsească șase luni.

Mercato se încheie în această seară în Anglia. Aceasta poate să fie o veste care să blocheze transferul lui Sané la campioana Bundesligii.

VEZI ȘI:

Piedici şi orgolii pe axa Juve-Inter » Dominique Antognoni, detalii despre problemele dintre Paratici și Marotta

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
grandetorito
grandetorito  •  08 August 2019, 23:13

Nu a fost nicio oferta concreta trimisa pentru Sane pe adresa celor de la City. A existat interes din partea nemtilor, dar jucatorul nu si-a manifestat dorinta de a pleca, iar Pep a zis ca are nevoie de el. Si cam atat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează