INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AZERBAIDJAN

Laurențiu Reghecampf riscă demiterea după o înfrângere usturătoare » A luat 4 goluri de la echipa pe care a eliminat-o în Cupă

Articol de - Publicat duminica, 07 mai 2023 16:03 / Actualizat duminica, 07 mai 2023 17:07

Neftchi Baku, formația lui Laurențiu Reghecampf, a suferit o înfrângere umilitoare în etapa a 33-a din prima ligă din Azerbaidjan.

Aflată pe locul 3, Netfci Baku a pierdut categoric pe terenul celor de la Turan, locul 6, scor 0-4.

Lovitură pentru Edi Iordănescu » Un internațional s-a accidentat și va rata următoarele meciuri: „Îmi pare rău că nu voi putea să ajut”
EURO 2024
Lovitură pentru Edi Iordănescu » Un internațional s-a accidentat și va rata următoarele meciuri: „Îmi pare rău că nu voi putea să ajut”

Laurențiu Reghecampf, înfrângere usturătoare

Scorul a luat proporții încă de la pauză, când gazdele aveau 3-0. Wankewai Rooney, în minutele 16 și 44, și Roderick Miller (21) au stabilit scorul după primele 45 de minute. În minutul 61, Rooney a reușit hat-trick-ul și a stabilit scorul final.

După 33 de meciuri, Neftchi Baku are 61 de puncte, fiind pe locul 3. Trupa lui Reghecampf are o victorie, un egal și 3 înfrângeri în ultimele 5 etape. De partea cealaltă, Turan este pe 6, cu 35 de puncte.

Laurențiu Reghecampf, în pericol să fie demis

Laurențiu Reghecampf (47 de ani) are contract în Azerbaidjan până în iunie 2024, dar șefii sunt gata să renunțe la el dacă echipa nu va câștiga un trofeu în acest sezon.

Șansa antrenorului român o reprezintă Cupa Azerbaidjanului. Neftchi Baku s-a calificat dramatic în finală, iar Reghecampf și-a salvat postul, presa azeră notând că eliminarea din Cupă era echivalentul demiterii. După 0-1 în tur, Neftchi Baku a învins-o pe Turan, adversara de azi, grație unor goluri marcate în minutele 90+2 și 90+8. 

În finala competiției, Reghe va întâlni pe Qabala, pe 3 iunie.

Citește și:

Genoa a decis viitorul trioului Drăgușin-Pușcaș-Drăguș » Ce planuri are nou-promovata cu cei trei „tricolori”

Fabulos: Carlo Ancelotti a cucerit al zecelea trofeu la Real Madrid! Ce spune despre viitorul lui

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  07 Mai 2023, 17:20

Si rapid dupa 7?

VanBasten
VanBasten  •  07 Mai 2023, 16:34
Postat de alexh pe 07 Mai 2023, 16:33

Sergiu Alexandru a scris: "Trupa lui Reghecampf are o victorie, un egal și două înfrângeri în ultimele 5 etape" Sergiu Alexandru, mai calculează.

Nu poate fi bun si la matematica. E suficient ca e corifeu gesepe.

alexh
alexh  •  07 Mai 2023, 16:33

Sergiu Alexandru a scris: "Trupa lui Reghecampf are o victorie, un egal și două înfrângeri în ultimele 5 etape" Sergiu Alexandru, mai calculează.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează