INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Genoa a decis viitorul trioului Drăgușin-Pușcaș-Drăguș » Ce planuri are nou-promovata cu cei trei „tricolori”

Trioul Drăgușin-Pușcaș-Drăguș rămâne și în Serie A. Foto: Instagram
Trioul Drăgușin-Pușcaș-Drăguș rămâne și în Serie A. Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 07 mai 2023 13:12 / Actualizat duminica, 07 mai 2023 13:26

Genoa îi va păstra pe cei trei „tricolori” și în sezonul viitor. Pentru George Pușcaș (27 de ani) s-a activat clauza de cumpărare de la Reading, Radu Drăgușin (21) trebuie să mai joace un sezon în Serie A ca să poată fi vândut în Premier League, iar Denis Drăguș (23) încă n-a confirmat la Grifon.

Se înmulțesc românii din Serie A. Dintre cei zece aliniați la începutul sezonului în Serie B, patru au reușit să-și câștige deja locul în elita Italiei. Daniel Boloca (24 de ani) a sărbătorit de etapa trecută cu Frosinone, care a învins sâmbătă cu 3-1 pe Pisa, în deplasare. Un meci în care el a fost integralist, la fel ca, la gazde, Marius Marin și Adrian Rus, ce a marcat un autogol de 0-1, în timp ce Olimpiu Moruțan a intrat abia în minutul 59.

Revine la FCSB după un an: „Nu aş mai accepta să plec așa. A fost un șoc cultural”
FCSB
Revine la FCSB după un an: „Nu aş mai accepta să plec așa. A fost un șoc cultural”

Trioul Drăgușin - Pușcaș - Drăguș rămâne și în Serie A: „Only One Year!”

Acum a venit rândul celor trei „tricolori” de la Genoa să celebreze promovarea matematică. Grifonul a câștigat cu 2-1 partida cu Ascoli, în vreme ce Bari a remizat (1-1) la Modena, astfel că diferența între locul al doilea și al treilea a devenit de 8 puncte cu două etape rămase de jucat. 

Radu Drăgușin a jucat toate minutele, iar George Pușcaș și Dennis Drăguș s-au bucurat de pe margine de această performanță. „Only One Year!” (n.r.- Doar un an) e tricoul cu care cei 3 au sărbătorit pe Marassi revenirea după un singur sezon în „massima divisione”.

Radu Drăgușin, dorit în Premier League

Și cu Ascoli, Radu Drăgușin s-a făcut remarcat. „Și-a încununat o super stagiune cu un assist, cu capul, la golul decisiv marcat de Badelj”, l-a caracterizat agenția Tuttomercatoweb.com, care l-a notat cu 6,5. Aceeași sursă scrie că Radu ar fi deja pe lista mai multor echipe pentru un transfer în această vară. 

„Fundașul român de 21 de ani ar trebui să mai rămână un sezon să joace în Serie A și să crească ulterior ca experiență și valoare. Dar, după cum a dezvăluit agentul său, are destui observatori în Premier League și planurile lui Genoa s-ar putea schimba dacă apare o eventuală ofertă tentantă”.

George Pușcaș, cumpărat cu 4 milioane de Genoa

În schimb, George Pușcaș nu va pleca sigur. Vârful era împrumutat de la Reading, din Anglia, grupare care a stipulat în contract o clauză prin intermediul căreia italienii sunt obligați să-l achiziționeze definitiv pe român, în schimbul sumei de 4 milioane de euro

În actuala stagiune, Pușcaș nu a fost un titular de drept în tricoul celor de la Genoa. Românul a bifat doar 25 de apariții în tricoul rossoblu, în Serie B și Cupa Italiei, reușind să marcheze doar 4 goluri. Ultima partidă în care George a fost titular a fost pe 12 martie, 1-0 cu Ternana.

Citește și:

Dorit de Celta Vigo și Galata, Ianis Hagi a dat cărțile pe față: „Un singur lucru este cert”

Boloni, nemulțumit și după victorie: „Am căzut într-o suficiență păguboasă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  07 Mai 2023, 17:50

Cum sa ramana Dragus daca e imprumutat?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează