INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Reghecampf se teme de războiul din Ucraina: „Nu mai e cazul să vorbim despre fotbal”

Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, se teme de războiul declanșat astăzi de Rusia pe teritoriul țării-vecine Ucraina. +29   FOTO
Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, se teme de războiul declanșat astăzi de Rusia pe teritoriul țării-vecine Ucraina.

Articol de GSP - Publicat joi, 24 februarie 2022 17:24 / Actualizat joi, 24 februarie 2022 17:39

Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, se teme de războiul declanșat astăzi de Rusia pe teritoriul țării-vecine Ucraina.

Laurențiu Reghecampf se declară șocat de atacul lansat astăzi de Rusia pe teritoriul Ucrainei. Antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova trebuie să pregătească meciul cu Chindia, din runda cu numărul 28 a Ligii 1, dar spune că gândul nu îi mai stă la fotbal.

Ședință extraordinară la UEFA în urma războiului din Ucraina! Noile planuri pentru finala Ligii Campionilor, barajul CM + Contractul cu Gazprom, rupt?
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Ședință extraordinară la UEFA în urma războiului din Ucraina! Noile planuri pentru finala Ligii Campionilor, barajul CM + Contractul cu Gazprom, rupt?

Laurențiu Reghecampf se teme de războiul din Ucraina

„E o situaţie dificilă. Sunt foarte mulţi români care trăiesc în Ucraina și sper să se rezolve cât mai repede această situaţie. Oamenii care se află în zonele critice să reuşească să plece de acolo. Este un lucru cu care nu suntem obişnuiţi. Eu nu m-am născut în război, nu am văzut niciodată această situaţie.

Este pentru prima dată în viaţa mea când în Europa se întâmplă un asemenea eveniment, mă refer mai aproape de noi. Nu ştiu ce să spun, pentru mine este ceva nou şi nu am experienţa necesară. Îmi este teamă, sincer”, a spus Laurențiu Reghecampf, în conferința de presă care a prefațat meciul cu Chindia Târgoviște.

Întrebat dacă fotbalul va fi afectat de războiul din Ucraina, Reghecampf a spus: „Da. Nu e vorba numai de campionatul lor. Cu siguranţă vor fi foarte multe lucruri care se vor întâmpla în urma acestui război. Deocamdată, sunt numai câteva ore, trebuie să aşteptăm să vedem ce se va întâmpla în următoarele zile. 

Este o situaţie foarte dificilă, din ceea ce putem vedea la televizor. Nu ştiu cum vor decurge evenimentele în zilele următoare şi ce se va întâmpla în fotbal, dar cred eu că nu mai e cazul să vorbim de fotbal în momentul de faţă”.

VIDEO Răzvan Luțac, jurnalist GSP.RO: „Putin nu avea motive să atace Ucraina”

Citește și alte știri despre războiul din Ucraina: 

EXCLUSIV Fotbalistul român care a reușit să părăsească Ucraina, după invazia rușilor: „Am găsit mașină, ieșim prin Polonia”

EXCLUSIV Ioanițoaia a luat legătura cu Mircea Lucescu, blocat la Kiev: „Mi-a zis: «Impresia mea e că e mai mult război la televizor decât în jurul meu»”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
relu1250
relu1250  •  25 Februarie 2022, 08:27

Atunci,lasa-te de fotbal si nu mai incurca lumea. Intra definitiv in lumea mondena,ca acolo e locul tau.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează