INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO - AS ROMA 1-1

LAZIO - AS ROMA 1-1 // Ce nebunie în al 18-lea derby al lui Ștefan Radu! Record de bare în ultimii 15 ani în Serie A!

Articol de - Publicat duminica, 01 septembrie 2019 21:37

Lazio - AS Roma 1-1 // Ștefan Radu, integralist, jucătorul cu cele mai multe derbyuri din teren, a remizat contra Romei, într-un scenariu fantastic, cu patru bare lovite de biancocelesti și două țintite de Zaniolo. 

Niciodată în istoria Seriei A nu s-a jucat Il Derby della Capitale atât de devreme, în a doua etapă! Și parcă de mult nu a mai pornit un Lazio - Roma atât de deschis și de palpitant. 

Cu două bare în primele cinci minute, Lucas Leiva, respectiv Zaniolo, și alte două mari ocazii irosite de Immobile. Dar și o neatenție comisă de Milinkovici-Savici, henț în careu, Kolarov fiind neiertător din penalty! Al cincilea gol din șase execuții de la 11 metri în Serie A și patru din patru în poarta giallorossilor.

21 de șuturi la pauză!

Biancocelestii atacă, au ocazii, însă și mare ghinion, Immobile și Correa nimerind din nou stâlpii porții lui Pau Lopez. Trupa lui Fonseca ripostează imediat cu altă bară, lovită de același Zaniolo. 

Neverosimil, e a cincea, parcă ar fi concurs de tir! Ștefan Radu, titular ca stoper stânga, intră în ritm cu centrări pentru Immobile și Milinkovici-Savici și o minge respinsă greu peste transversală în careul mic. Ritmul e alert și se ajunge la 21 de șuturi până la pauză, cu Roma în avantaj, 0-1.

Assist pentru Lazzari

Cu vitezistul Zaniolo pe flancul său, a fost ceva de alergat pentru Radu, suplinit însă și de Lulici. Ștefan a urcat și la construcție, oferind o centrare de gol lui Lazzari, irosită de acesta. 

Preludiul egalării meritate reușite de Luis Alberto. Lazio e mai bună și Correa ratează incredibil singur cu portarul. Iar pe final, și Parolo zguduie transversala, doborând recordul de bare din ultimii 15 ani în Serie A. VAR-ul i-a refuzat, corect, victoria echipei lui Radu, anulând o reușită a lui Lazzari.

18 derbyuria jucat Ștefan Radu contra Romei în 12 sezoane la Lazio: are 4 victorii, 5 remize și 9 eșecuri

Citește și:

VIDEO+FOTO Arsenal a revenit de la 0-2 cu Tottenham, dar nu a reușit întoarcerea pe Emirates! 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează