CAMPIONATE  ·  LAZIO - INTER 2-1

LAZIO - INTER 2-1 // VIDEO Echipa lui Simone Inzaghi se apropie de liderul Juventus! Ştefan Radu a fost „perfect tactic”

Ștefan Radu este om de bază la Lazio // FOTO: Guliver/GettyImages +7 FOTO
Ștefan Radu este om de bază la Lazio // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 17 februarie 2020 11:43

Lazio continuă sezonul foarte bun și este pe locul 2 în Italia, după victoria cu 2-1 cu Inter. Fundașul Ştefan Radu s-a distins în cea mai tare apărare din Serie A. „Perfect tactic şi insistent pe atac”, l-a lăudat Corriere dello Sport. Milinkovic-Savic a fost MVP-ul, cu penaltyul scos şi golul victorios. 

Lazio e în stare de orice în acest sezon istoric. După ce a învins-o pe Juventus, în campionat şi Supercupă, nu s-a speriat nici de lider, revenind senzaţional după pauză de la 0-1. Ştiam deja forţa ofensivă fantastică a biancocelestilor, a doua după Atalanta, dar trupa lui Simone Inzaghi a dovedit că are şi cel mai bun mijloc, şi cea mai ermetică apărare din Serie A contra Interului!

Şi Ştefan Radu s-a distins din nou printr-o prestaţie de substanţă, notată cu 6,5 de Gazzetta dello Sport:Concentrat, rău la momentul potrivit, l-a închis pe Lukaku de câte ori i-a traversat zona. A trebuit să blocheze şi raidurile lui Candreva, fiind prea puţin ajutat de Jony”. 

Ștefan Radu e „inima şi curajul” lui Lazio Roma

Fundaşul român a jucat cele mai multe mingi de la gazde (86) şi a fost cel mai agresat lazial (3 faulturi). „La fel de sigur precum Acerbi, dar mai bun pe atac. A urcat continuu în jumătatea adversă, oferindu-i soluţie de joc lui Luis Alberto. Perfect tactic”, a scris Corriere dello Sport, ce l-a notat cu 7. „Încă un meci fără greşeală. Reprezintă inima lazialilor şi curajul celui care crede până la sfârşit”, a completat agenţia lalaziosiamonoi.it.

Milinkovici-Savici, sârbul magician pentru Lazio

Dar omul derbyului-scudetto a fost Milinkovici-Savici. Dincolo de bara ţintită în debut, magicianul sârb a scos penaltyul din care Immobile a marcat al 26-lea gol, a semnat reuşita decisivă şi s-a distrat cu defensiva atât de vulnerabilă a lui Conte. „Am meritat victoria după altă revenire grozavă. Am avut un ritm excelent. Titlul? Nu avem nimic de pierdut, dar începe să se simtă tot mai mult presiunea!”, a recunoscut Simone Inzaghi.

VIDEO » Rezumatul meciului Lazio - Inter 2-1

 „Titlul nu e o obligaţie, dar de ce să nu încercăm? Suntem ca o familie şi la pauză ne-am spus în vestiar că e meciul nostru. Juventus să ştie că suntem aici şi nu vom renunţa!” 
Serghei Milinkovici-Savici, mijlocaş Lazio

19 meciurila rând neînvinsă a reuşit Lazio în campionat, record al clubului. Are a patra cea mai lungă serie în curs fără eşec acasă (13), după Liverpool (53), Juventus (32) şi Barcelona (24)

56 de punctedupă 24 de etape a obţinut Lazio, depăşind performanţa din 1998-1999 (51). După 5 etape era la 8 puncte de Inter, acum la doar unul de liderul Juventus!

Vezi și: Două coafeze infectate au purtat măști și au avut 139 de clienți. Apoi au fost testați, rezultatul este incredibil
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Serie A
Torino - Genoa
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:15 Fotbal, Premier League
Crystal Palace - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Spal - Inter
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1