INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO - ROMA 3-2

Foto Gest golănesc la „Derby della Capitale” » Momentul când Zaniolo i-a înfuriat pe fanii lui Lazio

Nicolo Zaniolo
Foto: Imago
Nicolo Zaniolo Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 09:40 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 10:11

Lazio a învins-o pe AS Roma, scor 3-2, în primul „Derby della Capitale” din cariera lui Jose Mourinho. În timpul partidei, jucătorul Romei, Nicolo Zaniolo, a fost protagonistul unui gest incalificabil.

Schimbat de Jose Mourinho în finalul când Roma era condusă de Lazio cu 3-2, Zaniolo s-a înfuriat pe fanii marii rivale că l-au insultat în momentul ieșirii de pe teren și le-a răspuns arătându-le gesturi obscene în drumul spre banca de rezerve.

Mai întâi, acesta duce mâna la pantaloni iar apoi, ajuns în dreptul băncii de rezervă, italianul ridică mâna, arătând degetul mijlociu fanilor de la tribuna oficială.

Gest golănesc la „Derby della Capitale” » Momentul când Zaniolo i-a înfuriat pe fanii lui Lazio
Zaniolo, arătând gesturi obscene
Gest golănesc la „Derby della Capitale” » Momentul când Zaniolo i-a înfuriat pe fanii lui Lazio

Lazio, victorie în derby-ul cu AS Roma

Într-o atmosferă senzațională pe Stadio Olimpico, derby-ul a început în forță. Milikovic-Savic a deschis scorul în minutul 11, cu o lovitură de cap. I-a luat fața lui Rui Patricio, apoi s-a ales cu o lovitură în figură și a avut nevoie de intervenția medicilor. 

Lazio a dat o nouă lovitură la doar 9 minute distanță. Pedro, fotbalist adus în vară chiar de la AS Roma, a finalizat elegant un contraatac, cu un șut plasat exact lângă bară, la firul ierbii. Oaspeții au reintrat în joc înaintea pauzei, când Ibanez s-a înalțat superb și l-a lăsat fără replică pe veteranul Pepe Reina.

„Fiul rătăcitor” Felipe Anderson a marcat al doilea gol de la revenire, în minutul 62, pe un contraatac purtat în 2, alături de Immobile. Rezultatul final a fost stabilit în minutul 66, de Veretout, dintr-un penalty. 

La gazde, Ștefan Radu a fost pe banca de rezerve. După fluierul final, Sarri a declanșat sărbătoarea alături de fani. A ținut pe braț vulturul, simbolul lui Lazio, și a dat tonul cântecelor. În tot acest timp, Mourinho a strâns echipa la centrul terenului, pentru o ședință.

După această victorie, Lazio ajunge la 11 puncte strânse în primele 6 runde, cu a doua ofensivă din Serie A, 15 goluri înscrise. AS Roma pierde al doilea meci al sezonului, dar rămâne pe locul 4, cu 12 puncte.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Scandal la PSG! Mbappe, filmat în timp ce-l jignea pe Neymar: „Vagabond”

Primul gol al lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray, o bijuterie! Cicâldău i-a pasat decisiv

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
adrian_riga
adrian_riga  •  27 Septembrie 2021, 11:04

Ziaristi penibili in cautare de senzational. Gestul lui Zaniolo e incalificabil, dar faptul ca suporterii l-au insultat e tratat ca un fapt absolut normal.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează