INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO - SAMPDORIA 1-0

VIDEO Lazio - Sampdoria, decis de golul splendid marcat de Luis Alberto » Clasamentul la zi din Serie A

Lazio - Sampdoria / foto: Guliver/Getty Images
Lazio - Sampdoria / foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 27 februarie 2023 23:40 / Actualizat marti, 28 februarie 2023 11:35

Lazio a învins-o la limită pe Sampdoria, scor 1-0, și a urcat pe locul 4 în Serie A. Luis Alberto adus victoria echipei lui Sarri în minutul 80.

Lazio, la prima apariție în campionat după ce a eliminat-o pe CFR Cluj din Conference League, s-a chinuit timp de 80 minute cu Sampdoria, o echipă aflată într-o criză profundă în Serie A, și, pe deasupra, amenințată recent într-un stil mafiot de propria galerie. Partida a fost decisă cu 10 minute înainte de final, când Luis Alberto a prins un șut splendid din afara careului, execuție care avea să le aducă victoria lazialilor. 

Grație triumfului reușit în fața Doriei, Lazio acumulează 45 de puncte și o depășește pe rivala AS Roma, care are un punct mai puțin. Sampdoria rămâne pe locul 19 în Serie A și are nevoie de o minune pentru a evita retrogradarea!

FINAL » Lazio - Sampdoria 1-0

„Următoarele capete vor fi ale voastre!” » Amenințări desprinse din Cosa Nostra pe un stadion din Serie A!
SERIE A
„Următoarele capete vor fi ale voastre!” » Amenințări desprinse din Cosa Nostra pe un stadion din Serie A!

Fanii Sampdoriei i-au amenințat cu moartea!

Fanii Sampdoriei nu mai suportă situația sportivă și financiară a echipei, aflată pe penultimul loc în Serie A, cu doar 11 puncte, la 8 de primul loc ce evită retrogradarea, și au trecut la atacuri la adresa conducerii.

La sediul clubului genovez au trimis un pachet în care se afla un cap de porc și mesajul „Următoarele capete vor fi ale voastre!”.

Amenințarea cu moartea era pentru fostul președinte Massimo Ferrero, arestat pentru fraudă, și Antonio Romei, actualul vicepreședinte. Nu e primul episod de această natură, ultrașii expediind luna trecută un plic cu un glonț!

Lazio - Sampdoria, decis de golul splendid marcat de Luis Alberto » Clasamentul la zi din Serie A
Amenințări desprinse din Cosa Nostra pe un stadion din Serie A. Foto: Twitter

Având datorii de peste 100 de milioane de euro, Doria este în pericol să dea faliment dacă retrogradează și nu va fi cumpărată de un investitor.

VIDEO Matchday experience pe Olimpico, templul fotbalului din Roma

Citește și alte știri din Serie A: 

Ciprian Tătărușanu, liber din vară » AC Milan i-a găsit deja înlocuitor

AC Milan - Atalanta 2-0. Victorie pentru „diavoli” la primul meci fără Tătărușanu între buturi » Clasamentul din Serie A

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează