INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO - SASSUOLO 2-2

LAZIO - SASSUOLO 2-2 // VIDEO Ştefan Radu, „tăvălit” serios de presa din Italia după meciul cu Sassuolo: „Impotent şi neatent. O seară de uitat”

Stefan Radu, fundaș Lazio
Stefan Radu, fundaș Lazio

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2019 12:02

Ștefan Radu a făcut egal duminică, 2-2 cu Sassuolo, într-un meci în care fundaşul lui Lazio a suferit mult pe Olimpico. Refăcut după o accidentare la gleznă ce l-a ţinut două săptămâni pe bară, Ştefan a greşit la golurile oaspeţilor.

A respins slab o minge din careul mic la primul şi l-a scăpat din marcaj pe Berardi la al doilea. Motive ca Gazzetta dello Sport şi Corriere dello Sport să-l critice pe român şi să-l noteze doar cu 4,5.

Teamă de suspendare

„De la degajarea sa greşită a venit golul lui Rogerio. Rău s-a poziţionat şi la sprintul lui Berardi”, a remarcat Gazzetta. Iar celălalt cotidian a întărit: „Impotent şi neatent la faza în care i-a pasat mingea lui Boga, ce apoi a oferit assistul de 1-1, surprins în teren deschis la bisul lui Berardi. Seară de uitat!”.

Totuşi, un alibi i-a găsit agenţia lalaziosiamonoi.it: „Abia a revenit după accidentare şi a jucat sub ameninţarea suspendării la primul cartonaş”. Pentru că risca să piardă sâmbătă meciul important pentru un loc de Ligă cu Milan, pe San Siro.

VEZI ȘI:

Ionuț Radu are Italia la picioare! Nota 7 în Corriere dello Sport după ce a salvat Grifonul pe San Paolo: „Punctul obţinut are forma mănuşilor lui”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează