INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAPOLI - GENOA 1-1

NAPOLI - GENOA 1-1 // Ionuț Radu are Italia la picioare! Nota 7 în Corriere dello Sport după ce a salvat Grifonul pe San Paolo: „Punctul obţinut are forma mănuşilor lui”

Ionuț Radu, portar Genoa
Ionuț Radu, portar Genoa

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2019 10:01

Genoa a profitat că Napoli era cu mintea mai mult la duelul cu Arsenal de joi, din Europa League, şi a plecat neînfrântă de pe San Paolo. Un mare merit pentru egalul (1-1) scos îl are şi Ionuţ Radu, care a impresionat din nou prin reflexele în faţa vicecampionilor Italiei.

„O bună parte din punct are forma mănuşilor lui Radu”, a scris Sportmediaset, acordându-i cea mai mare notă a jocului (7,5), graţie intervenţiilor miraculoase din final.

„Ce reflex cu piciorul!”

„N-a reacţionat la maximum la şutul de la golul lui Mertens, dar s-a revanşat la diagonala lui Callejon. El a şi blindat remiza la ocaziile lui Koulibaly şi Mertens. O prestaţie de aplaudat”, a remarcat Corriere dello Sport, care i-a dat 7.

Reflexul cu piciorul în ambele situaţii critice, dar mai ales la belgian, pentru că mingea fusese deviată de Gunter şi Radu plecase deja spre colţ, i-au exasperat pe fanii napoletani. Gazzetta dello Sport a completat:

„A reuşit opt parade, ultimele două fiind incredibile şi evitând înfrângerea”. Între acestea şi alta la „capul” lui Milik. Rezultatul e cu atât mai preţios cu cât Grifonul a jucat în inferioritate numerică din minutul 28: Sturaro a fost eliminat direct cu ajutorul VAR. Lazovici a egalat superb în „zece”, din pasa lui Pandev. 

8 paradea reuşit Ionuţ Radu în meciul cu Napoli, record personal în Serie A. Doar Mertens l-a învins, cu un şut cu pământul, la colţ

15 goluridin totalul de 57 a marcat Napoli din afara careului în acest sezon. Primul loc la acest capitol în Top 5 campionate ale Europei

VEZI ȘI:

VIDEO Reflexul de senzație al lui Ionuț Radu a dat startul revenirii! Genoa, egal nesperat pe terenul lui Napoli

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
portardelegenda
portardelegenda  •  08 Aprilie 2019, 16:54

Bai frate ce bandit Radu asta , nu-i asa?

magic4ever
magic4ever  •  08 Aprilie 2019, 11:47

Si-a ajutat fosta echipa Inter in lupta pentru locul 2...si cu nerazzurrii a primit o caruta de goluri:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează