INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Lazio și-a luat avion. Luis Alberto îl atacă însă pe patron: „Dar când se ocupă și de interior?”

Avionul clubului Lazio
Avionul clubului Lazio

Articol de - Publicat sambata, 14 noiembrie 2020 12:17 / Actualizat sambata, 14 noiembrie 2020 12:17

Revenită după 13 ani în Liga Campionilor, Lazio ține la imagine și a intrat în rândul cluburilor care se deplasează la meciuri cu avionul propriu. 

În mijlocul scandalului legat de testele COVID-19 și anchetei Procuraturii din Avellino, președintele Claudio Lotito se laudă cu aeronava branduită cu sigla și culorile clubului. Inaugurarea va fi făcută de Ștefan Radu și compania la jocul cu Crotone.

"Pe noi uită să ne plătească"

Anunțul făcut pe rețelele sociale nu l-a încântat pe Luis Alberto. Cel mai bun pasator din Serie A l-a ironizat și atacat chiar pe președintele biancocelestilor. 

„Este foarte frumos, dar când o să ne ocupăm și de ceea ce e în interior? Trebuie să plătim noi. Cumpără lucruri, dar pe noi uită să ne plătească. Aparența...”, e mesajul cifrat trimis de mijlocașul spaniol aflat cu salariile în urmă. Luis Alberto și-a prelungit recent contractul până în 2025, dar Lotito are restanțe la el și la alți colegi.

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN FOTBALUL INTERNAŢIONAL: 

„Great Kane Robbery” » Hoții i-au făcut căpitanului Angliei o pagubă de 100.000 de lire

O legendă a „cormoranilor” toarnă gaz peste foc în scandalul rasist: „Dacă Klopp ar fi fost negru, Liverpool l-ar fi dat afară după două sezoane”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează