INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Șocant: Doi jucători din Premier League amenințați cu moartea!

Nicolas Pépé
Nicolas Pépé

Articol de - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 15:05 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 15:10

Nicolas Pépé, cumpărat cu 80 de milioane de Arsenal, a fost eliminat aseară, la 1-1 cu Leeds, după ce l-a împins cu capul pe Ezgjan Alioski. Și el, și adversarul au fost insultați și amenințați pe rețelele de socializare. Alioski e acuzat că a exagerat, provocând cartonașul roșu

Arsenal și Leeds au cerut ajutorul poliției într-un caz care depășește cu mult jocul de fotbal și care pune în pericol jucătorii.

Duminică seară, la partida de pe "Elland Road" (0-0), Nicolas Pépé l-a înfruntat pe Ezgjan Alioski în minutul 51. Atacantul ivorian cumpărat de Arsenal cu 80 de milioane de euro în 2019 de la Lille a stat frunte în frunte cu mijlocașul din Macedonia de Nord. Au fost ca doi cocoși. Pépé l-a împins cu capul și Alioski s-a prăbușit la pământ, ivorianul "tunarilor" fiind eliminat.

După meci, amândoi au fost ținta atacurilor oribile de pe rețelele de socializare. Unul acuzat pentru lovitură, altul pentru exagerare. Au fost insultați și amenințați cu moartea.

"Condamnăm cu fermitate aceste atacuri rasiste împotriva lui Pépé și Alioski. E inacceptabil", a protestat Arsenal. "Cooperăm cu poliția, facem totul ca vinovații să plătească". 

Jocul lui Messi, cădere îngrijorătoare! Cifrele care spun totul și o declarație șocantă: „E un obstacol! Vindeți-l repede!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează