INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA G

Jocul lui Messi, cădere îngrijorătoare! Cifrele care spun totul și o declarație șocantă: „E un obstacol! Vindeți-l repede!”

Jocul lui Messi, cădere îngrijorătoare
Jocul lui Messi, cădere îngrijorătoare

Articol de - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 14:19 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 14:21

Leo Messi, căpitanul Barcelonei, înscrie puțin și nu se mai implică în jocul blaugrana. La 0-1 cu Atlético, a pierdut 23 de mingi, după 26 la 1-3 cu Real și 27 la 1-1 cu Alavés

  • Dinamo Kiev - Barcelona (mâine, 22:00, Digi 1, Telekom 1, Look Plus)

Jocul lui Messi, atitudinea sa pe teren îngrijorează. După războiul cu Bartomeu, a rămas în Catalunya, dar nu mai e el. Pare deconectat, neimplicat.

Statisticile din această toamnă nu sunt bune. În 11 meciuri în toate competițiile pentru Barcelona, a marcat doar 6 goluri, cinci din penalty. La națională, a mai jucat 4 partide, cu o singură reușită, tot din lovitură de pedeapsă.

Lipsă de conexiune în atac

La 0-1 cu Atlético, Mundo Deportivo a observat lipsa de conexiune cu colegii din atacul blaugrana. Le-a oferit doar opt pase lui Dembélé (5), Pedri (2) și Griezmann (1), fiind căutat doar de nouă ori de aceștia (Dembélé 5, Pedri 2, Griezmann 2).

Mai rău este că Messi pierde foarte multe mingi. 23 împotriva "colchoneros", a treia cea mai slabă cifră a căpitanului din actualul campionat. La 1-3 cu Real, irosise 26 de baloane. La 1-1 cu Alavés, chiar 27!

"L-am lăsat să se odihnească"

Tocmai de aceea, Ronald Koeman nu l-a inclus în lotul pentru meciul cu Dinamo Kiev. "Am decis să-l lăsăm să se odihnească, pentru că situația din Champions League e bună. Și el, și De Jong lipsesc acum. Au jucat multe partide", a explicat antrenorul la conferință.

"Sper ca Messi să plece în iarnă"

Un fost mare internațional olandez, Wim van Hanegem, vicecampion mondial în 1974 într-un Dream Team batav alături de Cruyff și Neeskens, a fost necruțător cu Messi într-un editorial pentru Algemeen Dagblad. "A devenit un obstacol pentru Barcelona, chiar dacă îmi este foarte greu să scriu asta despre un jucător care a oferit atât de multe lucruri frumoase în carieră", crede Van Hanegem: "Sfatul meu, vindeți-l cât mai repede! Pentru Koeman, sper ca Messi să plece în iarnă la Manchester City. Dacă va scăpa de el, clubul va scăpa și de problemele financiare și poate va întări echipa".

36de pase a dat Messi cu Atlético, al 8-lea în topul pasatorilor Barcelonei; a primit 55 de mingi (al 5-lea)

0,46este media de goluri pe meci a lui Messi în acest sezon (7 reușite - 6 din penalty - în 15 partide)

100de milioane de euro este cota actuală a argentinianului, cu 80 de milioane mai mică față de 2018

12este locul ocupat de Barcelona în LaLiga, cu numai 11 puncte în opt meciuri (3 înfrângeri și două egaluri)

"Ca prieten, ca apropiat al lui Leo, întreaga situația de la Barcelona mă doare. Sunt îngrijorat pentru Messi ca om. Totuși, știu că el poate merge mai departe, oricât de dificil ar fi"
Luis Suárez, atacant Atlético, ex-Barcelona

"Cea mai mare nebunie. Koeman trăiește vremuri bizare la Barcelona. Cel mai slab start în campionat din ultimii 25 de ani adăugat la o listă întreagă de accidentări, un star în cădere liberă, criză de conducere și probleme financiare"
Algemeen Dagblad, cotidian olandez

Românul de la Juventus, dorit în Olanda » La ce echipă ar putea ajunge Radu Drăgușin

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
629690994563561
Sutiman Ilie  •  24 Noiembrie 2020, 10:06

Azi vad un Messi zgârcit din toate punctele de vedere. El da gol și zici ca plânge, Ronaldo da golutlri și are bucuria pe față. Sunt încă fanul lui Messi, cu toate ca juventus este clubul care este la inima și sufletul meu. Ronaldo la 36 de ani da gol și zâmbește, ibrahimovici la 40 iar se bucura de fotbal. Messi la 32 sau cât are este plictisit de fotbal. În concluzie talentul fără munca și implicare moare. Sper să-l vad în Italia sa aibă din nou pofta de joc în ochii lui cum era odinioară când era contravlui Ronaldo

enigmaticul
enigmaticul  •  23 Noiembrie 2020, 17:06

Nu înțeleg de ce se miră unii că Messi nu mai e cea fost!! |Păi din moment ce ai ”rupt” angrenajul Messi-Suarez, s-a dus totul. Nu uitați, ei doi au marcat aproape jumătate din golurile Barcelonei î sezoanele anterioare. Așa că, evident , nu mai este cel ce a fost, și nici nu va mai fi. Așa conducători(manageri), așa și atitudinea jucătorilor. Și mai e ceva, îmi face impresia că nici antrenorul nu este unul care să se plieze pe stilul jocului de la Barca(chiar daca a jucat aici cu zeci de ani în urmă).

10153314739054939
Cosmin Bajescu  •  23 Noiembrie 2020, 16:35

Ca jucator, Koeman a fost ok. Ca antrenor ..... Sa ai un jucator ca Messi si sa faci parca totul pentru a il indeparta, asta se numeste sinucidere si este o mare prostie. Koeman vrea sa dovedeasca faptul ca Barcelona nu depinde de Messi. Fiecare meci ii arata insa ca greseste. Este mare pacat ca, pentru ambitia unui antrenor mediocru este afectata cariera unui mare jucator. Probabil ca antrenorul Koeman, constient ca nu poate ramane in istorie prin altceva, doreste sa fie cel care distruge cariera lui Messi. Pacat !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează