CAMPIONATE  ·  GERMANIA

Leipzig - Freiburg 1-1 // Nemții nu renunță la VAR » Și tocmai VAR a interzis în prelungiri o victorie mare la reluarea Bundesligii!

Leipzig - Freiburg 1-1 Captură FOX Sports
Leipzig - Freiburg 1-1 Captură FOX Sports

Articol de - Publicat sambata, 16 mai 2020 18:47

Nemții continuă să folosească tehnologia video, deși FIFA a anunțat că se poate renunța la ea în acest an. Iar golul lui Freiburg, din minutul 90+3, a fost anulat pentru un ofsaid la limită.

Când a făcut ultimele modificări ale regulamentului, special pentru această perioadă, International Board și FIFA au anunțat că se poate renunța la VAR până la sfârșitul anului. Tocmai pentru a evita orice apropiere a specialiștilor în studioul dedicat arbitrajului video. Dar nemții continuă să folosească Video Assistant Referee. Și tocmai VAR a decis meciul de la Leipzig.

În prelungirile partidei dominate de gazde (locul 3 în Bundesliga), Freiburg a înscris golul victoriei, prin Koch (90+3). Era 1-2. Cu trei puncte, Freiburg ar fi rămas lipită de Wolfsburg pe poziția a 6-a (ambele cu 39 de puncte), ultima pentru Europa League.

Dar VAR i-a semnalizat "centralului" Manuel Gräfe, a analizat faza și a găsit ofsaid la Höler înaintea pasei decisive spre Koch. Și golul a fost anulat. Scor final: 1-1.

Clasamentul din Germania:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1