INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Leipzig - Freiburg 1-1 // Nemții nu renunță la VAR » Și tocmai VAR a interzis în prelungiri o victorie mare la reluarea Bundesligii!

Leipzig - Freiburg 1-1 Captură FOX Sports
Leipzig - Freiburg 1-1 Captură FOX Sports

Articol de - Publicat sambata, 16 mai 2020 18:47

Nemții continuă să folosească tehnologia video, deși FIFA a anunțat că se poate renunța la ea în acest an. Iar golul lui Freiburg, din minutul 90+3, a fost anulat pentru un ofsaid la limită.

Când a făcut ultimele modificări ale regulamentului, special pentru această perioadă, International Board și FIFA au anunțat că se poate renunța la VAR până la sfârșitul anului. Tocmai pentru a evita orice apropiere a specialiștilor în studioul dedicat arbitrajului video. Dar nemții continuă să folosească Video Assistant Referee. Și tocmai VAR a decis meciul de la Leipzig.

În prelungirile partidei dominate de gazde (locul 3 în Bundesliga), Freiburg a înscris golul victoriei, prin Koch (90+3). Era 1-2. Cu trei puncte, Freiburg ar fi rămas lipită de Wolfsburg pe poziția a 6-a (ambele cu 39 de puncte), ultima pentru Europa League.

Dar VAR i-a semnalizat "centralului" Manuel Gräfe, a analizat faza și a găsit ofsaid la Höler înaintea pasei decisive spre Koch. Și golul a fost anulat. Scor final: 1-1.

Clasamentul din Germania:

Demonstrație de forță în Dortmund - Schalke! Vezi AICI toate reușitele meciului + Ce s-a întâmplat la final :D

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează