INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Prima victorie pentru Adrian Ursea în 2021: „Am avut o săptămână grea, suporterii au venit peste noi”

Adrian Ursea (53 de ani) FOTO IMAGO +21   FOTO
Adrian Ursea (53 de ani) FOTO IMAGO

Articol de - Publicat duminica, 24 ianuarie 2021 07:36 / Actualizat duminica, 24 ianuarie 2021 10:11

Nice a învins Lens, scor 1-0, în runda #21 din Ligue 1, iar trupa antrenată de Adrian Ursea (53 de ani) a obținut primul succes din anul 2021, după 5 etape consecutive fără victorie.

Nice nu mai câștigase un meci din 16 decembrie 2020, când au învins Nimes cu 2-0, iar până la partida cu Lens a fost singura victorie a lui Adrian Ursea pe banca echipei din capitala Coastei de Azur. De atunci, formația pregătită de tehnicianul român a mai înregistrat trei înfrângeri și două rezultate de egalitate.

Nice, 3 puncte importante în deplasarea de la Lens

Youcef Atal este numele jucătorului care a adus prima victorie pentru Adrian Ursea și Nice în 2021. După o primă repriză fără mari evenimente, algerianul a fost servit în careu de Kasper Dolberg și a înscris singurul gol al partidei, în minutul 49. Atal s-a accidentat după marcarea golului și a fost înlocuit de mijlocașul Mvula Lotomba.

FOTO IMAGO
FOTO IMAGO
FOTO IMAGO
FOTO IMAGO
FOTO IMAGO
+17 FOTO

Nice a obținut 3 puncte vitale în deplasarea de pe Stade Boullaert-Delelis și se află la 11 puncte de zona roșie a clasamentului, dar și la 10 puncte de ultima poziție care asigură calificarea în sezonul viitor al cupelor europene, ocupată de Rennes, fosta adversară a celor de la CFR Cluj din stagiunea trecută a grupelor Europa League.

Este un sentiment plăcut. Am avut o săptămână grea, în care suporterii au venit la baza de antrenament și au discutat cu echipa. Sunt sigur că mesajele primite din partea fanilor au avut un rol important în victoria obținută cu Lens. Le-am transmis jucătorilor că singurul loc unde își pot demonstra abilitățile este pe teren și mă bucur că au făcut-o. Această victorie mă face fericit. Asta nu înseamnă că toate problemele noastre sunt rezolvate. Este o gură de aer proaspăt. Trebuie să ne recuperăm și să începem să pregătim următoarea partidă.

Adrian Ursea, antrenor OGC Nice

În următoarea etapă, Nice va primi vizita echipei cu cele mai multe campionate câștigate în istoria Ligue 1, St. Etienne (10 titluri), partidă care se va disputa pe 31 ianuarie, de la ora 14:00.

10 meciuriau trecut de când Adrian Ursea a devenit antrenor principal la Nice: 2 victorii, 3 rezultate de egalitate și 5 înfrângeri

VIDEO. Cele mai frumoase golurile înscrise de Marseille împotriva celor de la Nice

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ce note a primit Ianis Hagi, pentru prestația din Rangers - Ross County: „Își cimentează locul în echipa de start”

Marius Șumudică, prima controversă la Rizespor! „Secundul” echipei a răbufnit: „Ne jignește munca!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close